Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçime su serptiniz valla. Zorla yiyorum bende. Yemek gorunce oguruyorum surekli. Antidepresanlarimi icsem olmayacak biliyorum ama dayanacagimmHayir aslaa ben 7. Ayda kilo aldim o da ben almadim bebegin suyu plesentasi falan almisti herkes bebek etkilenir dedi ve ben asla yemiyodum benim bebegim 3450 kilo dogdu bebek sizin vucudunuzdan aliyor yedikleriniz gercekten etkilemiyor ben bunu cok iyi gordum ilk 3 ay zaten serumla beslendim asla yemedim sonrada ölmeyecek kadar gunde bir kez zorla agzima aliyodum hic yemedim yani hamileligim boyunca ve kiloda almadim aksine verdim yani hep ama bebegim cok guzel dogdu canim inan asla etkilemiyor o senin kanindan vucudundan aliyor almasi gerekeni
Yok hiç korkmayin ben gercekten asla bir lokma bile bir sey yiyemedigimden idrarda keton 2 cikmisti ve vücudum yikima gecmisti doktorlar sok oldu o yuzden sadece serumla beslendim o derece agzima bir sey girmedi ama bebek annenin vucudundaki en ufak vitaminle bile büyüyor sizin yedikleriniz onu nerdeyse hic ilgilendirmiyor hani bebek kilo alsin diye muz kasar yiyin diyolar ya külliyen yalanİçime su serptiniz valla. Zorla yiyorum bende. Yemek gorunce oguruyorum surekli. Antidepresanlarimi icsem olmayacak biliyorum ama dayanacagimm
Simdi nasilsiniz pekiYok hiç korkmayin ben gercekten asla bir lokma bile bir sey yiyemedigimden idrarda keton 2 cikmisti ve vücudum yikima gecmisti doktorlar sok oldu o yuzden sadece serumla beslendim o derece agzima bir sey girmedi ama bebek annenin vucudundaki en ufak vitaminle bile büyüyor sizin yedikleriniz onu nerdeyse hic ilgilendirmiyor hani bebek kilo alsin diye muz kasar yiyin diyolar ya külliyen yalan
Çok şükür lohusalik bitince yani o 40 gun gecin e bende kendime feldim ve bebege alistim her sey cok guzel ama o 40 gun cok zordu bkr savas verdim resmen allah herkese o 40 gun ysrdim etsinSimdi nasilsiniz peki
Darısı başıma. Hep aglayasim gelmiyor, sanki hic gecmeyecek gibi .. cok zor bi durum. Yasamayan anlamiyorÇok şükür lohusalik bitince yani o 40 gun gecin e bende kendime feldim ve bebege alistim her sey cok guzel ama o 40 gun cok zordu bkr savas verdim resmen allah herkese o 40 gun ysrdim etsin
Kesinlikle deliriyorum sandim psikoloğa gittim eve giremedim her yerde aglayip duruyodum boguluyodum segir falan degistirince biraz toplamaya calistim hayatimin en kötü donemiydi ölsemde kurtulsam diye dua ediyodum ben çok ağır geçti hastaneye yatip tedavi gormeyi bile düşündüm o süreçteDarısı başıma. Hep aglayasim gelmiyor, sanki hic gecmeyecek gibi .. cok zor bi durum. Yasamayan anlamiyor
Bendr aynisiyim emin olun. Her sabah 6da kalkip agliyorum kusa kusa yemek yiyorum. Heo yatiyorum hic is yapasim yok. Allahtan ise gidiyorum yarim gun o kafami dagitiyor. Emzirme bitincr baslarsiniz ilaca o zaman her sey guzel olurKesinlikle deliriyorum sandim psikoloğa gittim eve giremedim her yerde aglayip duruyodum boguluyodum segir falan degistirince biraz toplamaya calistim hayatimin en kötü donemiydi ölsemde kurtulsam diye dua ediyodum ben çok ağır geçti hastaneye yatip tedavi gormeyi bile düşündüm o süreçte
Yok merak etmeyin hamileligin sonnaylarinda çok azaliyor lohusalikta tekrar pik yapsada lohusalikla birlikte tamamen bitiyor suan bebegim 5 aylik olacak hicbir sorun yasamadim 40 gunlukten sonraBendr aynisiyim emin olun. Her sabah 6da kalkip agliyorum kusa kusa yemek yiyorum. Heo yatiyorum hic is yapasim yok. Allahtan ise gidiyorum yarim gun o kafami dagitiyor. Emzirme bitincr baslarsiniz ilaca o zaman her sey guzel olur
Cok iyi sevindim sizin adınıza. Insallah benimde oyle olur.Yok merak etmeyin hamileligin sonnaylarinda çok azaliyor lohusalikta tekrar pik yapsada lohusalikla birlikte tamamen bitiyor suan bebegim 5 aylik olacak hicbir sorun yasamadim 40 gunlukten sonra
Canim benim cok normal en beterini yasadim ama geciyor ilerleyen zamanlarda azalacak ilk 3 ay cok yogun yasiyosun bu depresyon halini son aylarda baya azaliyor belkide birden geçer ben yinede devlet hastanesinin psikiyatrisine gittim o beni hastanenin psikologuna yonlendirmisti ama her sey senin elinde ve yapabilecegin hicbir sey yok akisina birakip kendiliginden gecmesini beklemen lazimBen de henüz 8 haftalık hamileyim. Bunu kendime bile söylemek garipken buraya yazdığım için çok utanıyorum ama sanki hamile kaldığım için pişmanım. Çok korkuyorum hayatımı kaybediyorum diye. Mide bulantısı ilaçlarıyla ayaktayım yediğim içtiğim her şey zehir gibi artık zevk alamıyorum hayattan. Kendime bakmıyorum evi temizlemeye gücüm yok. Bunları hissetmem normal mi kafayı yiycemdestek almak istiyorum ama şu an maddi olarak durum yok hiç ne yapmalıyım?
Sabırlı olmaya çalışıyorum çok da istekliydim anne olmak için böyle bi şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdiCanim benim cok normal en beterini yasadim ama geciyor ilerleyen zamanlarda azalacak ilk 3 ay cok yogun yasiyosun bu depresyon halini son aylarda baya azaliyor belkide birden geçer ben yinede devlet hastanesinin psikiyatrisine gittim o beni hastanenin psikologuna yonlendirmisti ama her sey senin elinde ve yapabilecegin hicbir sey yok akisina birakip kendiliginden gecmesini beklemen lazim
Maalesef bunu hamile olanlarin yarisindan fazlasi yasiyor çünkü hormonlar asiri değişiyor ben çok ağır gecirdim maalesef ama en azindan bitti gitti sizde bitecegi günü düşünüp sakin kalin ben sureklinortam degistiriyodum bunu yapin bu cok iyi geliyor bol bol çıkın yaz da geldi zatenSabırlı olmaya çalışıyorum çok da istekliydim anne olmak için böyle bi şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi