Doğuma Hazırlık 3.bebegini doguranlar kolay oldu mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

6erym

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.410
1.006
83
36
Merhaba,
3.gebeligim ilk dogumumda sancilarim 8 saat surdu 2.de 3 saat surdu (suni verildi) 8 seneden sonra 3.hamileligim daha mi kolay oluyor 3.doğumlar?

3.kolay oldu 1 saat sancıyla oldu.nst ye bağlanamadım bile.kontrol diye çıktım doğurdum eşim bile şaşırdı.
Ya gercekten mi ama.uzun seneler gecti arada ilk dogum gibi olmaz mi o cati genisligi kalmamistir artik

Merhaba,
3.gebeligim ilk dogumumda sancilarim 8 saat surdu 2.de 3 saat surdu (suni verildi) 8 seneden sonra 3.hamileligim daha mi kolay oluyor 3.doğumlar?
Doktor mu ayene etti sancı verildi 45 dk sonra kızımı kokladım :))
Kolay mı bilmem ama daha hızlı oldu :)))

Ya gercekten mi ama.uzun seneler gecti arada ilk dogum gibi olmaz mi o cati genisligi kalmamistir artik
İlk oğlum 12 yaşında kızım 5.5 yaşında küçük 10 aylık aralarında ki fark...
Kardeşim 5 doğum yaptı sancısının tutmasıyla 1saate doğum haberini alırdık

İlk oğlum 12 yaşında kızım 5.5 yaşında küçük 10 aylık aralarında ki fark...
Kardeşim 5 doğum yaptı sancısının tutmasıyla 1saate doğum haberini alırdık
Ayyy hadi insallah ne guzel soyluyorsunuz biraz icim ferahladi benim diger dogumlarimda bircok kisiye gore kisa bile surdu ama kendi sancim hic olmdi hep suni verildi

Ayy harika ama.8 seneden sonra 3 ye hamile kaldim yine de rahat dogurur muyum acaba
Olur olur insallah sen kendine bol dua et.rabbim hayırlısıyla kolay sağlıklı doğum olsun diye inançlı biriysen manevi hazırlık yap.313 ayetel kürsü hatmi yp son aylarında abdestli.olarak.yasinlerini oku...kolaycık olu verir

Ge
Ayyy hadi insallah ne guzel soyluyorsunuz biraz icim ferahladi benim diger dogumlarimda bircok kisiye gore kisa bile surdu ama kendi sancim hic olmdi hep suni verildi
Gerci ne olacagi simdiden belli.olmaz 23.haftadayiz makat dhruslu ve sirtindonuk duruyor suan cinsiyetini bile ogrenemedik

Olur olur insallah sen kendine bol dua et.rabbim hayırlısıyla kolay sağlıklı doğum olsun diye inançlı biriysen manevi hazırlık yap.313 ayetel kürsü hatmi yp son aylarında abdestli.olarak.yasinlerini oku...kolaycık olu verir
Manen hazirlik yapiyorun zaten en buyuk kurtarici dua boyle anlarda

Ayy harika ama.8 seneden sonra 3 ye hamile kaldim yine de rahat dogurur muyum acaba
Benim 5 yil ara ile oldu 3. Doğumlarda zaten 3 cm açıklık oluyormuş normalde bile

5 cm olunca doğum a geçiş oldu bende :))

Back
X