• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 hafta ultrason görüntüsü

kubragocer

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
131
Puanlar
23
Merhaba kızlar pazartesi günü kontrole gittim 8+6 hafta gebelik gözüküyordu doktor kalp atışlarını dinletmedi ama kalp atışları var dedi e nabizda muayene raporundada kalp atışları pozitif olarak gözüküyor sanırım yani ben öyle anladım doktor 3 hafta sonra 2 li test yaptırmami söyledi benim sorum şu bebek haftasina göre uyumlu mu sizce devlet hastanesine gidiyorum ultrason görüntüsünden hicbisi anlamadım kese küçük gibi geldi gözüme ben mi kuruntu yapıyorum anlamadim

Eklentiler

• IMG-20251222-WA0004.webp
    IMG-20251222-WA0004.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20251222-111955.webp
    Screenshot_20251222-111955.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba kızlar pazartesi günü kontrole gittim 8+6 hafta gebelik gözüküyordu doktor kalp atışlarını dinletmedi ama kalp atışları var dedi e nabizda muayene raporundada kalp atışları pozitif olarak gözüküyor sanırım yani ben öyle anladım doktor 3 hafta sonra 2 li test yaptırmami söyledi benim sorum şu bebek haftasina göre uyumlu mu sizce devlet hastanesine gidiyorum ultrason görüntüsünden hicbisi anlamadım kese küçük gibi geldi gözüme ben mi kuruntu yapıyorum anlamadim
Siz kuruntu yapıyorsunuz gözle görüntüyle kesenin alakası yok ultrason yakinlasip uzaklasabilen bir cihaz , sürekli kalp atışı dinlemek bebeğe çok zararlı doktorum bir kere 2 sn açtı o kadar benden bir dshs isteme aksi bir şey olursa ben söylerim onun kalbini duyabilmek icin bn ona titresim gonderiyorum öyle duyuyorum her kontrolde bebegi strese sokmaya gerek yok dedi .

Back
X