Yatak Odası Dekorasyonu 3 bin tl ye yatak odası alınabilirmi?**

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
Kızlar konuyu doğru yere açtımmı bilmiyorum ama ,3 bine marka mobilyalar dışında yatak odası alınabilir mi?Çok kalitesiz olurmu,fikirlerinize ihtiyacım var.Marka mobilyalarda ortalama 6 7 milyar:( okadar bütçe yok malesef

gayet alınabilir ... kalitesiz bişi de olmaz sanmıorum ... benm evimde 2 tane yatak odası takımı var evm büyük olduğu için üst kattaki yatak odasına da takım aldım misafrm gelince rahat etsn diye kendi takımı mı 4.500e aldım üst kata olanı inegölden yaptrttım 1.100 liraya ve benm yatak odamdan daha kaliteli çıktı ve gayette şık bişi dolabı falan çok kullanışlı

eğer istanbuldaysan mobilyacılar çarşısına bakabilrsn ... pahalı olanlar adı duyulmuş markalar olduğu için öyle emin ol çok kaliteli olduklarından değil...

valla 3binliraya gayet iyi bir takım alabilirsin 6 ve 7 binliralık takımları düşünemiyorum ne özellikleri varda bu kadar pahalılar:53:

yok istanbulda değilim malesef,gelin gideceğim yerden alıcaz inşallah hayırlısıyla yatak odasını,ordaki yerel mobilyacıların internet sitesinden bakıyorum genelde 3 binin üstünde takımlar ,bide zaten ben raylı dolapta düşünmüyorum,kapaklı isitiyorum,kapaklılar daha uygun sanırım,ama galiba avangarde modeller gelmez heralde 3 bine ,normal eski klasik takımlardan sizin söylediğiniz kızlar dimi 3 bine?

merhaba canım
3 bin liraya cok rahat yatak odası alabilirsin ladin mobilyayı öneririm ailem ve ben yıllardır oturma gurubunu kullanıyoruz gayette kaliteli çokta sağlam . evet diğer markalar aslında kaliteli olduğu için değil, reklam giderleri ve marka patentinden dolayı fiyatları yüksek . şimdiden mutluluklar dilerim:nazar:

Kızlar çok çok sağolun içimi ferahlattınız ,bende 3 bine bulunmaz die telaş yapmıştım,tekrar teşekkürler. a.s

merhaba canım
3 bin liraya cok rahat yatak odası alabilirsin ladin mobilyayı öneririm ailem ve ben yıllardır oturma gurubunu kullanıyoruz gayette kaliteli çokta sağlam . evet diğer markalar aslında kaliteli olduğu için değil, reklam giderleri ve marka patentinden dolayı fiyatları yüksek . şimdiden mutluluklar dilerim:nazar:

Ladin Oturma grupları köşe takımları çok güzel ve diğer markaların yarı fiatına ,yatak odalarına baktımda hep raylı sistem ben kapaklı düşünüyorum,teşekkür ederim

caanım mondi de 3 bin liranın altında bile çok güzel yatak odası bulabilirsin netten bak istersen fiyatlaarı da yzıyor mutluluklar canımm :16:

Tabiki bulabılırsın ben sıze ornek olarak fıyatlarıyla bır lıste yapayım hemen

$artemis_yatak.webp

$FO,482,47,valentin-avangarde-yatak-odasi-avangarde-yatak-odalari-071.webp

$FO,6731,78,kuba-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-045.webp

$FO,6965,21,goztepe-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-045.webp

$asi_yeni_yatak.webp

$cordoba_yatak_.webp

$FO,6965,21,goztepe-modern-yatak-odasi-modern-yatak-odalari-045.webp

Bu örnek mobilyaların minimum fıyatı : 1850 max.fiyatı ise 3000 tl ..

Pahalı bişey her zaman daha güzeldir diye bir kadie yok, zaten piyasadaki isim yapmış markaların çoğu daha dandik

İstikbalin de uygun fiyatta olan takımları var, kardeşime aldık, çok memnun.
Bi internet sitesine bak istersen

Çok sağolun üşenmeyip resim eklemişsiniz :) bunlar hangi markanın acaba?

Rica ederim,
Evgör
Yıldız
Erol
Site adreslerını buraya eklıyemıyorum ama ısımlerıyle mobılya dıye aratırsanız kendı sıtelerınde daha fazla çeşit ve fıyatta mobılya bulabılırsınız.
Bu markalardan en hoş ve uygun olan urunler yıldız ve erol markalarında buldum ben
Benım beyaz tutkum var mesela mobılyada beyaz lake cok hos duruyor bu ıkı markada uygun fıyata urunlerde gordum
Şimdiden Hayrlı olsun

Rica ederim,
Evgör
Yıldız
Erol
Site adreslerını buraya eklıyemıyorum ama ısımlerıyle mobılya dıye aratırsanız kendı sıtelerınde daha fazla çeşit ve fıyatta mobılya bulabılırsınız.
Bu markalardan en hoş ve uygun olan urunler yıldız ve erol markalarında buldum ben
Benım beyaz tutkum var mesela mobılyada beyaz lake cok hos duruyor bu ıkı markada uygun fıyata urunlerde gordum
Şimdiden Hayrlı olsun

Çok teşekkür ederim tekrar sağolun,

valla 3binliraya gayet iyi bir takım alabilirsin 6 ve 7 binliralık takımları düşünemiyorum ne özellikleri varda bu kadar pahalılar:53:

canım kalıtelı ürünler her zaman pahalı dikkat edersenız, uzun zaman bır ömur kullanırsın aldığın ürünü.Bende mesela almak istıyorum beğendiğim takım6 ytl pahalı ama ucuzundan alsam yenısını almak zorunda kalacağımıda bılıyorum.

canım kalıtelı ürünler her zaman pahalı dikkat edersenız, uzun zaman bır ömur kullanırsın aldığın ürünü.Bende mesela almak istıyorum beğendiğim takım6 ytl pahalı ama ucuzundan alsam yenısını almak zorunda kalacağımıda bılıyorum.

ucuz diye önünden geçip yüzüne bile bakılmayan mobilyalarda genelde iyi çıkıyor marka deyipte 6000tl para verilen mobilyaların kalitesine değil markasına para veriliyo bence bu cepten para çalmaktan başka bişi değil bence malzemenin kalitesine bakılıp alınmalı mobilyalar. aa tabi sen marka değil alacağım malzemesi kaliteli ve 6000 tl verip alacam diyorsan durumun varsa al tabi biz parası kısıtlı olanlar için yorumlar yapmıştık.ben 6000tlye tüm evimin mobilyalarını döşerim :9::9:

6binliralık olanlara ben akıl erdiremiyorum... ben yeni evliyim ve yatak odamı bellonadan 3500tlye aldım.. nova yatak odasının sürgülü olanlı.. bence her iyi şey pahalı değildir yalnızca biz böyle düşündğümüz için fazlaca para veriyoruz yalnızca marka ismine... hayırlısı olsun hakkında bakalım :)

Back
X