ayy canim yaa cok güzel bi duyguu.seni anlayabiliyroum git tabi okadar para yani sonucda.allah nasip etsinde saglikla alalim kucaklarimiza bebişlerimizii
arkadaşlar bende 17 sünde çektireceğim afyon park hastanesinde 53 ytl fark ödedim.emekli sandığına mensubum. bemin merak ettiğim bu 4 boyutlu ultrasonra nelere dikkat edecekler, nasıl bi muayene yapacaklar, yaptıran arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
ben hamileliğimin başından beri 4 boyutluya giriyorum.
doktorumun özeline gidiyorum 140 ytl veriyorum.
her gitmemde güzel bir fotoğrafını ve cd sini veriyor doktorum.
ya ben gaziosmanpaşa yıldıztabya bilge hastanesine gidiyorum bütün kontrollerim ve muayenelerim 4 boyutluyla yapılıyo üstelik sigortam olmadıgı halde 50 ytl muayene ücreti
ya ben gaziosmanpaşa yıldıztabya bilge hastanesine gidiyorum bütün kontrollerim ve muayenelerim 4 boyutluyla yapılıyo üstelik sigortam olmadıgı halde 50 ytl muayene ücreti
4 boyutlu ultrason da avrupa yakası bakırköy güngören bahçelievler civarında iyi bi dr ve çok yüksek fiyatlı olmayan bir hastane tavsiye edebilir misiniz ??? gaziosmanpaşa yıldıztabya bilge den bahsedilmiş o hastaneyel ilgili de bilgi alabilirim şimdiden teşekkürler ....
bi güncellemek lazım bu konuyu diye düşündüm.. bndeçok merak ediyorum nerlerde yapılıyor bi fikir werseniz bnde her muayeneyi 3yada 4 boyutlu ile yapmak istyorum..
ben ankara da doç.dr.sevtap hamdemir e gıdıyorum
üç ve dört boyutlu ultrason ile bana bakıyor ve cd veriyor bunun için muayane ücreti dışında para vermedim
iyi ve nazik davranıyor bena moral veriyor