süper canımmm çok başarılı.gerçekten de 10 yaş gençleştirmiş.iiki ameliyat olmuşsun yaa![]()
tsk ederim canisi..seninkiside cok guzel sirin.....iyikide olmusum dimi...:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper canımmm çok başarılı.gerçekten de 10 yaş gençleştirmiş.iiki ameliyat olmuşsun yaa![]()
Çok güzel olmuş maşallah. Tam da benim istediğim burun küçük, zarif ama ben böyle bi buruna sahip olamadım. Profilden iğrenç görünüyor. Senin profil mükemmel olmuş. Bence profil çok önemli çünkü en fazla profilden görünüyoruz. Güle güle sağlıcakla kullan.
tsk ederim canisi..seninkiside cok guzel sirin.....iyikide olmusum dimi...:)![]()
sağol canım benim ...
ayy kesinlikleee geç bile kalmışsınnn hayatımmmm![]()
sorma yaaa:)) en guzelide daha genc gösteriyor olma simdik:)kimse 28 olduma inanmiyor:)))![]()
valla haklılar çok güzel maşallahhhh![]()
burnusun yakismis canim insallah gule gule kullanirsin bir sorun cikmadan
iyiki olmusun acelyam seni cok degistirmis genclestirmis güzellestirmis yeni burnun güle güle kullan emi .. cok hosuma gitti 1 ay sonra benimde ameliyat var insallah sonuc bendede iyi olur
iyiki olmusun acelyam seni cok degistirmis genclestirmis güzellestirmis yeni burnun güle güle kullan emi .. cok hosuma gitti 1 ay sonra benimde ameliyat var insallah sonuc bendede iyi olur
GERCEKTEN bambaska biri oldun acelyam :82: darısı bizim başımıza... selayhus sanada artık gaz vermeye destege baslarız.yaklasıyor amelıyatınhadıbakalım hayırlısı :97:
ben alçılıyken görmüştüm açelyamı ama o zman bile çok hoştu![]()
tsk ederim balim.....alciliyken görmüsmüydün beni:))![]()
Bİ ben göremedimm seniiii öyle hani bana mail atıcaktım karma resımlerınden :Sbana diosun ama ben kırcam senin baccanı
![]()
![]()
oyy oyyy kiyamam sana :)) yollarim valla kafa kalmiyoki bende:) yolliyim canin saolsun ne demek:) ama aksama yollarim okisss:84: