3 buçuk aylık estetik burnunuzla 6 aylık burnunuz arasında fark var mı kızlar

Tabi çok fark var.
Benim burnum 1 seneden sonra oturdu ödemler indi.
İlk 3 ay hıçkıra hıçkıra ağlıyordum şimdi sıkıntım yok :)

Aaaa gerçekten mi hay ağzın bal yesin ağzından bal damlıyor inşallah benimde öyle olur.Eğer böyle kalırsa doktordan revizyon istersem kabul eder mi acaba doktorum Nihat kaya

6 ay değilde 1 senede iner şişlikler tam olarak ancak ameliyata daha önceki bırnuna göre değişebilir durum.
Eğer kalın derili bir burnun varsa fazla büyük bişi bekleme.

Sevgili konu sahibi, seni simdi rahatlatacagim.
Benim burnum ameliyattan sonra ki ilk 6 ay boyunca elektrik prizi gibiydi, sabah aksam panik atak geciriyordum burnum hep böyle kalkik ve genis mi duracak diye.
Sabretmen gerek, sonucta ameliyattan kaynaklanan sisliklerin hâla inmedi, bu cok normal, Eminim bir kac ay sonra sisliklerin inecek, ve düzgün bir buruna kavusacaksin.

Benim de indi baya. Şekli oturdu yani hissediyorum kaba durmuyor artık. 6. Aydayim şuan özellikle önden duruşu değişiyor zamanla yandan acayip bi fark yok ama o da kibarlasiyor tabii.

merhaba benim de üçbuçuk aylık aynı senin gibiyim:) ben de merak ediyordum benim mi böyle diye. burun sırtım geniş hala gözlerim çukurda. yanlardan güzel ama önden tuhaf bi nebze içm rahatladı:)

Kızlar bende de aynı sorun var düzelceğine inanmak istiyorm 3. aya gircem ve burun ucum gitgide düşüyor sanırım bakalım 6 ay ve 1 yılı beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…