3. burun estetiğim arkadaşlar yardım?

Love_Women

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
428
404
Merhaba arkadaşlar;
Malesef 2 defa aynı kbb doktoruna burun estetiği oldum ve yine malesef ki burnumu asla istediğim gibi yapmadı.Arkadaşlar fazla kalkık,ince ve kavisli yani tıp diliyle artistik burun istiyorum.Doğal burunları sevmiyorum.Ancak malesef doktoruma ya bunu anlatamadım ya da ısrarla kendi istediği gibi yaptı.Ve sonuç:Memnuniyetsizlik.
Şimdi 4 sene sonra manevi olarak tekrar ameliyata hazırım.Ancak fiyatlar çok uçmuş arkadaşlar.5000 tlden yukarı düşünmüyorum.Sizlerden ricam ameliyat olduğunuz doktorları ve ücretlerini yazmanız.Bildiğiniz üzere telde fiyat vermeye çekiniyorlar.Bir de fotonuzu görürsem az çok doktorun tarzını da anlamış olacağım ve bu şekilde bir yol oluşturucam kafamda.İstanbulda yaşıyorum.Yardımlarınızı beklerim.Varmı tavsiyeleriniz?

Gecmis olsun diliyorum oncelikle.
5bin tlye 3. Ameliyatinizi yapacak doktoe bulmaniz zor gorunuyor. Ilk ameliyat fiyati bile degil artik 5bin. Ustelik istediginiz de zor bir burun (artist burnu yapmak daha zordur diye dusunuyorum ama bilemiyorum tabi). Madem 3. Ameliyati goze almissiniz bence butcenizi biraz daha yuksek tutun.

Gecmis olsun diliyorum oncelikle.
5bin tlye 3. Ameliyatinizi yapacak doktoe bulmaniz zor gorunuyor. Ilk ameliyat fiyati bile degil artik 5bin. Ustelik istediginiz de zor bir burun (artist burnu yapmak daha zordur diye dusunuyorum ama bilemiyorum tabi). Madem 3. Ameliyati goze almissiniz bence butcenizi biraz daha yuksek tutun.
Keşke imkanım olsa.En son Ahmet şirinden fiyat aldım istediğim gibi burunlar yapıyor.7000 tl dedi.Hafta içi kendisiyle görüşmeye gidicem bakalım...

iyi bi dr istiyorsan zaten o fiyati gozden cikaricaksin kendini ispat etmis dr kaldiki 3 revizyon iyi dusun bence ben kendisinde olcam risk almiycam 2 ameliyatim

öncelikle o fiyata 3. bir ameliyat yaparım diyen doktora kesinlikle ameliyat olma derim burnundan olursun çünkü bu iş çok profesyonellik gerektiren bir iş,bu işi iyi yapan doktorlarda malesef o fiyata ameliyat yapmıyorlar benim tavsiyem ucunu kaldırmak için alternatif yollar deneyebilirsin burun dolgusu gibi ya da botoxla da o tarz kaldırma işlemleri yapılabiliyormuş.
Kavis için tabiki ameliyat dışında bir yöntem yok

öncelikle o fiyata 3. bir ameliyat yaparım diyen doktora kesinlikle ameliyat olma derim burnundan olursun çünkü bu iş çok profesyonellik gerektiren bir iş,bu işi iyi yapan doktorlarda malesef o fiyata ameliyat yapmıyorlar benim tavsiyem ucunu kaldırmak için alternatif yollar deneyebilirsin burun dolgusu gibi ya da botoxla da o tarz kaldırma işlemleri yapılabiliyormuş.
Kavis için tabiki ameliyat dışında bir yöntem yok
7000 tl diyen doktor ahmet şirin diye bir doktor canım ya ameliyatlarına baktım faceden gerçekten tam istediğim gibi tarzı.Çok güzel burunlar yapmış fiyatı da uygun olduğu için direk oraya mı gitsem diyorum :KK43:

Bu isimleri malesef tanimiyorum burda bu kisilere ameliyat olanlari arastir istersen cunku doktorun verdigi ornekler her zaman en iyi sonuc aldigi hastalar olur

Benim de 3. olacak ve arastiriyorum. Arkadaslarimdan 4 tanesi Yusuf Can'a yaptirdilar ve cok dogal oldu. Deformasyon da yasamadilar. Ancak benim 3.ameliyat olacagi icin revizyon orneklere ihtiyacim var.
Emre İlgan ve Baris Cakir da iyi diyorlar.

bende 4.yü olcam emre beyi eledim ankara istiyorum serdar beyi düşünüyorum nolur bana yardımcı olun

Benim de 3. olacak ve arastiriyorum. Arkadaslarimdan 4 tanesi Yusuf Can'a yaptirdilar ve cok dogal oldu. Deformasyon da yasamadilar. Ancak benim 3.ameliyat olacagi icin revizyon orneklere ihtiyacim var.
Emre İlgan ve Baris Cakir da iyi diyorlar.
Emre ilhan tam istedigim tarz calisiyor aslinda ama kaca yapiyor biliyormusun canim yaa

X