- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
- Konu Sahibi Pembekoala35
Oyun hamuru al kalıp vs hazırlaIyi aksamlar guzel uyeler.
Sizden bi konuda fikir almak istedim.benim 20 aylik kizim var.eltimle ayni sitede oturuyoruz.eltimin safra kesesinde bi rahatsizlik varmis ve yarin kaynimla beraber hastaneye gidecekler.gidecekleri hastane bulundugumuz yerden yaklasik 2 saat uzaklikta.eltimin biri 5 digeri 2.5 yasinda cocuklari var.bekar iki gorumcem var onlardan rica etmisler ama onlar bi dusunelim demis.esim rica etti biz komsuyuz en azindan teklif edelim sen bakar misin diye.normalde eltim beni hic sevmez diger konularimda da hep ondan bahsetmisimdir.neyse dedim hem esim icin hemde zorda kalmasinlar diye kabul ettim.yalniz soyle bi durum var.eltimin kucuk kizi acayip yaramaz oyle boype degil bi saniye durmaz ve benim kizimla hic mi hic anlasamazlar.sizce yarin nasi bi yol denemeliyim.bi yandan korkuyorum nerdeyse 9 saate yakin ben bakicam.sabah 7 den birakacaklar en erken 4 gibi gelirler.nasi bi taktik uygulamaliyim ki cocuklar mutlu olsun.deneyimli anneler yardimci olursa sevinirim
Bi sürü kagıtları hazırla ver ellerine makas doğrasın dursunlar tabi plastik makas
Bi ara tv acarsın
Biraz suyla oynayabilirler mesela leğende oyuncakları yıkamak gibi
B ara radyo ac dans edin
Biraz oyuncak oynasınlar
9 saat biraz uzunmuş bence eşin de destek olsun