- 16 Ağustos 2020
- 205
- 78
- 98
- 28
- Konu Sahibi Misketoglan
Kesinlikle 3. Çocuk istemiyordum. Bir oğlum 4,5 diğeri 2,5 yaşında. Yani öyle ki bebekli ortamda bebekleri ay alayım seveyim bile demiyordum. Geçen ay spiral taktıracaktım ve bir ilişkiden sonra ella kullandım ama yumurtlamam olmuş işe yaramamış ve hamile kalmışım. Adetim 5 gün gecikince ekla yüzündendir sandım test yaptım pozitif çıktı. O anı size nasıl anlatırım bilmiyorum ama dünyam başıma yıkıldı. Gittik kan verdik beta 1250 çıktı falan o akşam bi sindirdim dedim tamam hallederiz bakarız bir şekilde ama sabahında ruhumu bırakmış gibi uyandım. Sürekli ağladım boğazımdan yemek geçmedi falana çok kötüydüm. Kürtaj kararı aldım ama o gün hemen olsun istiyordum bebek oluşmadan tabi doktorlar daha küçük kese alınmaz falan dedikler hap ve fitille de olmaz dediler vs. Bekliceksin 1 hafta sonra alırız dedi. Bu arada inançlı biriyim sürekli ama sürekli ağlıyorum bu günaha girmim allahım kendi düşsün yardım et diye. Sonra eşimle kürtajdan vazgeçtik dedik bu imtihansa vardır allahın bir bildiği. 2 hafta oldu duruma hala alışmaya çalışıyorum. Bugün randevum var aşırı gerginim gidesim bile yok. Her namazda dua ediyorum allah içime sindirsin kolaylaştırsın diye. 2 oğlum da sezaryen zaten bir önceki doğumda atoni oldu rahim toplanmadı falan hayati risk yaşadım tekrar hepsi gözümde çok büyüyor inanın. Bana biraz motive edici şeyler söylecek 3. Çocuk için birileri varsa diye yazmak istedim buraya. Ya da en azından dua ederseniz içimdeki bu sıkıntı vesvese gitsin ferahlayayım diye çok sevinirim.