3 çocuğumla eşimden boşandım bir abla veya anne olarak nasihat ve tavsiyenize ihtiyacım var

Allah yardımcın olsun. İşin gücün paran yokken annen kardeşlerin ve çocuklarını da alıp nasıl gideceksin en kötü yerler 10-15 bin kiradan basliyor e bnun taşınması yerleşmesi vs vs çok büyük paralar. O yüzden toparlanana kadar eşinin kulağına kar suyu kaçırma

Haklısınız öyle yapacağım

herif evli mi niye nikah kıymadı

Allah yardımcınız olsun çok zor bı durum ama bebekler anne çocuğu devlet size verir diyd düşünüyorum

Annenizinde rahatsızlığı varsa çocuklara bakabilirmi ayy çok zor Rabbim yardımcınız olsun ama güçlü olmak zorundasınız çok gençsin yapabilirsin diye düşünüyorum

Evet benim komşum aynı durumda kadın calisiyo diye hiçbir yardım alamiyo bu düzenin değişmesi gerek aslında tek başına 2 çocuk kira askeri ücret baroya gitti sigortan var dediler vermediler avukat kaymakamlık falan yardım vermiyo sigortası var diye çok yanlış bı uygulama kadınlar calisiyo evemi yetişsin avukat ücreti falanmi bulsun gerçekten çok zor bı durum

tavsiyelerden sonra aklında bir fikir oluştu mu? ne yapmaya karar verdin?

Hâlâ bunlar yaşanıyor mu ülkede? Çok üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…