Allah yardimcin olsun canim az kalmis Rabbim bi avazfa kurtarsin inşallah bende iki kiz annesiyim buna spiralli hamile kalmisim süpriz oldu simdi 12 haftalik oldu bakalım henüz cinsiyeti belli degil ben cok merak ediyorum Allah herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Nasil gecti hamilelik?
Allah yardimcin olsun canim az kalmis Rabbim bi avazfa kurtarsin inşallah bende iki kiz annesiyim buna spiralli hamile kalmisim süpriz oldu simdi 12 haftalik oldu bakalım henüz cinsiyeti belli degil ben cok merak ediyorum Allah herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Nasil gecti hamilelik?
Slm kızlar bende üçüncü bebegime hamileyim daha saatler öncesinde öğrendim hamile oldugumu :)
2 tane oglum var biri 7 bucuk biride 4 yasinda kiz bebek sevdasına ucuncu cocugu yapmays karar verdim ...
Rabbim neyi yazdiysa o olur tabiki yeterki saglikla doğsun bebislerimiz
Slm kızlar bende üçüncü bebegime hamileyim daha saatler öncesinde öğrendim hamile oldugumu :)
2 tane oglum var biri 7 bucuk biride 4 yasinda kiz bebek sevdasına ucuncu cocugu yapmays karar verdim ...
Rabbim neyi yazdiysa o olur tabiki yeterki saglikla doğsun bebislerimiz
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canin umarım hakkinda hayırlı olani gonlundekini verir sna.benimde iki kizim var biri 3,5 yasinda digeri 1 yasinda benim bi süpriz bebek oldu spiralle hamile kaldım. Ilk zaman cinsiyetini cok merak ettim genede ediyorum da ilk zamanki kadar degil ama tabi benim gönlümde oglan istiyor icimdeki seste bebegin erkek diyor ama bakalim hayırlısı.