3.cocuk fikri dogrumu

Turkiyem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
546
9
118
Diğer
Merhaba kizlarrr benim bir kizim birde oglum var.oglum 10 yasinda kizimda 8 yasinda:nazar:Esim devamli 3.cocugu istiyor bense cok kararsizim ve korkuyorm.Aslinda belli etmesemde benimde gonlum var ama mantikli dusununce iki cocuk yeter diyorm boyle bi zamanda.duygular isin içine girince karisio:75:hani bir bebek fena olmaz diyorm.hamilelik surecindeki sorunlar sonrasindaki kilolar.korkutuyor beni ustelik calisan biriyim.of cokkararsizim yardim edin banaa :59:

hayatımda-kardeşlerimin-olmadığını-yada-1inin-dahi-eksik-olduğunu-düşünemiyorum-2oğlum-var-onlarda-bizim-gibi-kalblık-büyüsün-istiyorum-bu-yüzden-değil-3.-4.-çocuk-fkrine-dahi-açığım-

slm bende senin gibiydim.oğlum 8 kızım 4 yaşında eşime sürekli bi bebeğimizz daha olsun derdim.çalışmıyorum ev hanımıyım.eşim bakabilirmiyiz.gibi endişeler yaşıyodu.ikna oldu.şimdi 3.bebişime hamileyim.eğer maddi durumunuz el veriyosa,kiloları hiç dert etmeyin bence koşuşturmadan kilo falan kalmaz.:1:tabi sağlık durumunuz da elverişliyse.evde bi bebek sesi.hiç fena olmaz eve neşe getirir.hem çocuklarınızda büyümüş sayılılır.

hayatımda-kardeşlerimin-olmadığını-yada-1inin-dahi-eksik-olduğunu-düşünemiyorum-2oğlum-var-onlarda-bizim-gibi-kalblık-büyüsün-istiyorum-bu-yüzden-değil-3.-4.-çocuk-fkrine-dahi-açığım-

haklisin canim insan onlarsiz bir hayat dusunemiyor.bizde 7 kiz kardesiz:1:annem bir tanede erkek cocugum olsn diye yapmis bu kadar cocuk.bayram gibi ozel gunlerde korkunc kalabalik oluyoruz.ah hiç anneme cekmemisim.:1:

slm bende senin gibiydim.oğlum 8 kızım 4 yaşında eşime sürekli bi bebeğimizz daha olsun derdim.çalışmıyorum ev hanımıyım.eşim bakabilirmiyiz.gibi endişeler yaşıyodu.ikna oldu.şimdi 3.bebişime hamileyim.eğer maddi durumunuz el veriyosa,kiloları hiç dert etmeyin bence koşuşturmadan kilo falan kalmaz.:1:tabi sağlık durumunuz da elverişliyse.evde bi bebek sesi.hiç fena olmaz eve neşe getirir.hem çocuklarınızda büyümüş sayılılır.

as canim.nedense iki cocugumda bu kadar endise etmemistim ozaman bende cocuktum heralde.Simdi yanlis karar vermemek için dusunuyorum 3.cocugumu yaparsam isi birakiyim cocuklarimla evimde zaman geciriyim diyorum.hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin insallah.Allah tamamina erdirsin.:nazar:

senin kararın ama bence hiç düşünme yap bi tane daha,ince hesaplara girip kararsız kalma içinden geleni dinle inş hayırlı olur:emir_bebek:

Hiç düşünmeden yap bencede,Allah hem yardım eder hemde rızkını gönderir,benimde bir kızım ve bir oğlum var yaşları 14 ve 13..
Bir kaç ay öncesine kadar hiç düşünmüyorduk,çocuklarım benden ve eşimden çok istiyorlar,eşim ilk başlarda istemiyordu ama sonradan ikna edebildik onu:1:
fakat 5-6 aydır çalışmamıza rağmen halen hamile değilim,rahim filmi çektirdim tüplerim tıklalıymış,laparaskopi olmam gerekiyor,ama eşim müsade etmiyor,çalışmalara devam ediyoruz hayırlısı bakalım,bir kaç ay daha geçsin belki ameliyat olurum şuan için istemiyoruz,hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin güzel Allahım...

Hiç düşünmeden yap bencede,Allah hem yardım eder hemde rızkını gönderir,benimde bir kızım ve bir oğlum var yaşları 14 ve 13..
Bir kaç ay öncesine kadar hiç düşünmüyorduk,çocuklarım benden ve eşimden çok istiyorlar,eşim ilk başlarda istemiyordu ama sonradan ikna edebildik onu:1:
fakat 5-6 aydır çalışmamıza rağmen halen hamile değilim,rahim filmi çektirdim tüplerim tıklalıymış,laparaskopi olmam gerekiyor,ama eşim müsade etmiyor,çalışmalara devam ediyoruz hayırlısı bakalım,bir kaç ay daha geçsin belki ameliyat olurum şuan için istemiyoruz,hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin güzel Allahım...

selam canim nasilssa iki cocugun olmus,buyumuslerde nasilsa tekrar hamile kalirsin sen sabirli ol yeter bencede hemen amaliyat felan olma,yakin zmanda guzel haberlerini aliriz insallah.hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim

Back
X