Şimdi size kızsam mı üzülsem mi bilemedim inanın.
Yazılanlara cevap veriyorsunuz. Hem de böyle çok cevval, çok üstten üstten yazıyorsunuz. Bazıları öyledir. Tabiat meselesi tabi. Ama sizinki tabiat meselesi değil.
Siz hemcinslerine aslan kaplan kesilen ama kocasına baş kaldıramayan bazı tipler vardır ya. Siz onlardan birisiniz.
Öncelikle bu üslubu, bu öfkeyi bir bırakın. Konuşacaksak o şekilde konuşalım. Sizi aldatan, clublarda kızlarla date yapan biz değiliz. Haliyle bu öfkenin hedefi de biz olamayız.
benim evimde beni aldattı tanıdığım biriyle hala mahkemeliğim kadınla
Mesela? Kadınla mı mahkemelik olmaya gücünüz yetiyor? Neden hemcinslerinize saldırıyorsunuz?
Eşinizin koynuna giriyorsunuz, kadınla mahkemelik oluyorsunuz. Elinizi vicdanınıza koyun bu normal mi?
Sizin yaşadığınız hayat burdaki birçok kadına çok çok uzak. Haliyle ben de dahil birçoğumuz sizi anlayamayız. Şehirden kilometrelerce uzak bir mezrada yaşıyorsunuz, koyunlarınız var bakımını siz yapıyorsunuz.
Küçümsediğiniz kotunlar keçiler bi öğretmen maaşının 10 katını bi ayda veriyor size.
Küçümseme davranışı tamamen size ait burada. Madem bir öğretmenin maaşını 10a katlıyorsunuz ki siz ortalamanın çok cok üstündesiniz neden korkuyorsunuz. Neden kiraya çıkıyorsunuz? Ev alın geçin oturun.
Sizin düşmanınız biz değiliz. Kocanız. Sizi mecbur ettiği hayatta bir spiral taktırmanız, bir dk hapı almanız bile imkansız diyorsunuz. Sonra da bize saldırıyorsunuz.
Biz mi gönderdik sizi yaylaya? Biz mi hamile bıraktık.
Ben ayrılmayayım diye üçüncüyü yaptı
Yo hayır. Keyfi yaptı. Siz zaten boşanmaya niyetli degildiniz ki.
Bakın insan aldatılmayı affedebilir, ben buna okeyim. Cidden okeyim bu arada. Ama sizin konunuzda eşiniz sizin boşanmanıza engel olmaya çalışmadı. Siz zaten boşanmaya kalkmiyorsunuz. Ayrıca bosanmaniza neden engel olsun kendisi bayılıyor boşanalım diye.
Bi clup yanından geçtik bayram bitti gelinsin artık dedi
Aldatılmak başka bu başka mesela. Insan aldatır ve onun da bir yolu yordamı vardır. Bi duruşu vardır. Bu Aldatılmak değil. Kocanız sizinle eğleniyor. Sizi o kadar iplemiyor ki. Siz onun için bir eglence malzemesi olmuşsunuz.
Lütfen öfkenizi forumdan dışarı bırakın. Düşmanınızı yanlış yerde aramayın. Bizler sizin için üzülüyoruz sadece.
Yarın benzer bir durumda ben de olabilirim. Bunu bilmiyorum. Bildiğim tek şey, bu durumda hemcinsime değil eşime saldırırım. Mahkeme yolu, sadece hemcinslerimize açık değil.