• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.cü tüpbebek tedavisine başlayanlar burda toplanalımmı.

ben de varım
3. denemeyi Ekim gibi düşünüyorum. dediğiniz gibi inşallah bu son denememiz olur da hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
sizlerin daha önceki denemelerinizde gebelik oluştumu?
ben de şu ana kadar hiç hamilelik yok

canım bende eylül ekim gbi düşünüyorum.benimde şimdiye kadar hiç gebelik olmadı.hep sıfırı çektim.bende bunu merak ediodum soracaktm ağzımdan aldın walla.korkuyorum hiç tutmıcakmı die.bizde sorun erkek inf.morfoloji yüzde bir.ama ben 2.dede 0 olunca histereskopi yaptı doktorum.acaba tutunmayı engelleyici bişi varmı die.çok şükür temiz çıktı.ama olmuo işte.sizde sorun neydi?kaç yaşındasın?

kızlar ben 3cü tedavime başladım bile , dün yumurta toplama oldu
ve perşeme günü transferim olucak , başka şeyler düşünmeye çalışıyorum
gözümde büyütüpte heycana kapılmak istemiyorum .
inşallah herkezin tedavisi hamileliklen sonuçlanır

iyi şanslar canım.bencede büyütme hiç stres yapma.öleee günlük hayatın gbi takıl.bende öle yapıcam.

canım bende eylül ekim gbi düşünüyorum.benimde şimdiye kadar hiç gebelik olmadı.hep sıfırı çektim.bende bunu merak ediodum soracaktm ağzımdan aldın walla.korkuyorum hiç tutmıcakmı die.bizde sorun erkek inf.morfoloji yüzde bir.ama ben 2.dede 0 olunca histereskopi yaptı doktorum.acaba tutunmayı engelleyici bişi varmı die.çok şükür temiz çıktı.ama olmuo işte.sizde sorun neydi?kaç yaşındasın?

Canım bizde de sorun erkek infertilitesi. Morfoloji % 0 maalesef. 31 yaşındayım. ben bi şeyi merak ettim histeroskopi rahim filmi mi oluyor. Doktor bana gerekli görmedi de. Şimdi merak ettim doğrusu. Umarım bizde Rabbimin izniyle bu sefer bebeklerimize kavuşuruz.

canım bende 31 yaşındayım:)ayrıca eşimin morfoloji %1 di.keçiboynuzu içirdm%2 oldu.%0 la hamile kalan arkadaşlarımız var burda.nevroski mesela.
histereskopi ilaçlı rahim filmi değil.anestezi ile rahmin içine kamera ile bakıolar.5 6 dakkalık bi ilşlem.yani rahmin içinde tutunmayı engelleyici bişi varmı die bakıolar.polip miyom vs.600 tl.isid.inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek.canım sen samsundamısın?ben orda okumuştum.ben ankaradayım.bu kez akupunkturda olucam.akupunktur topiğine bakarsan hepsi hamile.hemde 3.4 5.denemeleri.ayrıca kaç embrio konmuşsa hepsi tutunmuş.mucize gbi.

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için xolix06. evet samsundayım ben. ben de akupunktur yapmak istiyorum ama samsunda böyle bi imkanım var mı bilmiyorum valla. akupunktur tedavi esnasında mı yoksa tedaviden önce mi yapılıyor acaba.
eşime ben de keçiboynuzu içiriyorum, bakalım hayırlısı artık...
Ankarada nerde yaptırdın tedaviyi...

Kızlar size belki moral olur diye yazıyorum , ben 3. de tutturdum allaha şükür.İlk iki denemede hep negatif sonucu görmüştüm...Ben de akupunktur yaptıranlardanım.Akupunktur rahmin kanlanmasını sağladığı gibi sizi psikolojik olarak da çok rahatlatıyor...Ben ilk 2 denememde kendimi çok kasmıştım , bu denemede gayet rahattım.Bir de pco lu olmam nedeniyle 32 Yumurta toplanmasına rağmen hiç ağrım sızım da olmadı...Akupunktura en geç tedaviye başlamadan 1 ay önce başlamak gerekiyormuş dağlarcım... Kızlar allahım yar ve yardımcınız olsun, inşallah bu sefer olacak ben ayağımı sürüyüp gideceğim...Sonra da böyle :CüvCüv: olacaksınız

ayyy inş. toprak:emir_bebek: seninde sorunsuz 9 ay geçirmeni,sağlıcakla bebeğini kucağına almanı temenni ederimkaydirigubbakcemile5

sevgilerimle cnm:1hug:

inşallah toprakcım. biz de senin gibi 3. de tuttururuz. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah...

ınşallah kızlar , siz de en kısa hamile kalırsınız ve bundan sonra hamileliği konuşuruz inşallah...Umudunuzu hiç kaybetmeyin , bizim keçiler sadece biraz inatçı unutmayın...Bir de kaçıncı denemede olduğunuzu unutun , zira bu da insanı strese sokan bir faktör...Unutmayın ne kadar az stresli olursanız yumurtalarınız o kadar iyi gelişiyor ve o kadar da iyi embriyo oluyor...Sevgilerimle güzel anne adayları...

saol toprakçım moral oldun hepimize.canım senin ilk 3 denemende kan sonuçların kaçtı?0 mıydı?

Arkadaşlar merhaba. Bende kısmetse eylül gibi 3. tüp bebek çalaışmalarına başlamayı düşünüyorum.
Benim ilk denemede tuttu, fakat düşük oldu. 2. transferde tutmadı. Bakalım inşallah 3 te olacak.

Merhaba Bende 2 başarısız tüp deneyimi geçirdim ama 3.cusunu yapmadan önce doktorumu degiştirdim ve doktorum bir sürü ek tahliller istedi. histereskopi genetik test, pıhtılaşma testleri. vb. sizler böyle testler yaptınız mı? yoksa direkt 3cüye mi geçtiniz??

tüm tedavide olanlara hayırlara vesile olmasını dilerim.. bebek sahibi olmak isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin insallah.. banda tes zamanda insallah.. :)

Back
X