3.cü tüpbebekte başarılı olan varmı...

fical

Allah var gam yok ...
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
488
78
298
slm arkadaşlar ben hipogonatropik hipogonadizm hastasıyım 3.cü tüpbebeği denicem acaba bu hastalığa sahip olan ve tüpbebek yaptırıp başarılı olan varmı yada 3.cü tüpbebek denemesinde hamiş kalan varmı??yazarsanız çok mutlu olurum tecrübelerinize ve fikirlerinize açığım..sevgiler..

hakkinda hayirlisi neyse mevlam onu versin
benim bu konu hakkinda bi fikrim yok canim sadece dua edebilirim
allah yuzune baksin ve bebisni gondersin insallah

amin cnm hakkımızda hayırlısı inşallah dua ettiğin için teşekkür ederim paranın satın alamadığı tek şey dua dır sevgilerimle...

canım bnde 3. denicem.alah yardımcımız osun.3.de başarıl olan caneylom ve sel83 arkadaşlarımz var.bnde onlardan umut buluyorum.

14 yıldır tek overim var.diğer overimin rahimle bağlantısı 1 yıl önce kesildi.42 yaşındayım.3 denememde 8 haftalık bir bezelyem :) var...umudunu kaybetme moralini yüksek tut ve kendini şımart..

canim benim hastaligini tanimiyorum ama rabbim sifa versin dualarimiz seninle ins sende bebeklerine kavusursun aminn

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için. dualarınız ve 3.cü denemede başarılı olan arkadaşlar bana umut olucak sevgilerimle.

eee arkadaşlar sitede bukardarmıyız 3.cü deneme yapan başka kimse yokmu hadi yazın bana umut olun ..

CANIM MERHABA,
hastalığın hakkında pek bir bilgim yok... ama ben ve eşim çift taraflı sıkıntılı idik..
biz 3.denemede başarılı olduk.. çok şükür herşey yolunda ve Allah nasip ederse bu ayın son günlerinde bebeğimizi kucağımıza alacağız.. :) Bildiğim tek şey inancını asla kaybetme ve moralini bozma... Dua etmekten vazgeçme... Rabbim tez zamanda gönlüne göre verir inşallah... Dualarım bebek isteyen herkese... Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ve hayırlı evlatlar nasip etsin...

çok teşekkür ederim gün ışığı allah razı olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın sevgilerimle..

benim eşimde sperm sorunu vardı. 3. denemem de gebeyim çok şükür. Senin hastalığın nedir bilmiyorum ama hiç ümit olmasa heralde 2 kez tüp bebek yapmazlardı. Umudunu yitirme,Allah gönlüne göre versin, bu son denemen olsun inşallahh...

saol arkadaşım teşekkür ederim.iyi dileklerin için bizlere dualarınızda yer verirsiniz inşaallah..sevgilerimle...

merhaba benimde üçüncü denemem ilkinde tutmuştu ama kan pıhtılaşması yüzünden kürtaj olmuştum temmuzda tedaviye başlayacağım bizim erkek faktörü inşallah bu üçüncüde yüzümüz güler canım

evet cnm inşallah 3.cüda güler yüzümüze allahım hakkımızda hayırlısı artık..

canım benimde 3. denemem su an 6+6günlük ikizlerime hamileyim:CüvCüv:
sana kısaca anlatayım
diğer iki tedavimde doktorumun hiç umudu yoktu ve bende hep moralim bozuk başladım
tedavilerime ve sonuç kocaman bi sıfırdı....
3.tedavimde doktorum ve hemşirelerim o kadar pozitifti ki ben negatif olamadım.
benim tek yumurtalığım ve tek tüpüm var...,
eşimde sayı çok az morfoloji %0dı hep.artık umudum kalmamıştı:umursamaz:
eşime 1yıldır hergün keçiboynuzu içirdim
son tedavimde şükürler olsun eşimin sayı değerleri fırladı çok iyi çıktı
AMA SANA TEK TAVSİYEM VAR CANIM EĞER RABBİM SANA TÜP BEBEK YOLUNU GÖSTERDİYSE SABIRLA VE UMUTLA BU YOLA GİR OLACAK DE VE RABBİMDEN İSTE.....hiö bir dert dermansız değil.bu yoldaki en büyük desteğin umudun olsun canımmmm
rabbim inşallah en kısa zamanda bebeklerini sana versinnnn:Saruboceq:

saol cnm iyi dileklerin için dualarınada bizi eklersen çok sevinirim sağlıcakla bebeğini kucğına alırsın inşallah.sevgilerimle cnm:)

emiro76 hayırlısı olsun cnm inşaallah son denememiz olur ...bol şans diliyorum cnm...sevgilerimle...

Back
X