3 day mılıtary dıet ( 3gün askeri diyet)

zelvan

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
1.034
2.224
333
Ankara Sakarya
1.GÜN
BAŞLANGIÇ KİLONUZ : ?

SABAH
1/2 GREYFURT
1 DİLİM EKMEK
1 FİNCAN KAHVE (ŞEKERSİZ KREMASIZ)

ÖĞLEN
100 GR TON BALIĞI
1 DİLİM EKMEK
KAHVE (ŞEKERSİZ*KREMASIZ)

AKŞAM
3 KÖFTE KADAR ET
1 BARDAK KADAR YEŞİL FASULYE

YARIM MUZ
1 KÜÇÜK YEŞİL ELMA
1 CUP VANİLYA DONDURMA

2-3 LT SU
60 DK EGZERSİZ

bitiş kilo =?

2. GÜN

baslangıc kilo ?

SABAH
1 HASLANMIS YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
YARIM MUZ

ÖĞLEN
100 GR SÜZME PEYNİR
1 HASLANMIS YUMURTA
5 TUZLU KRAKER(12-13 CUBUK KRAKER)

AKŞAM
2 SOSİS IZGARA
1 KASE BROKOLİ
YARIM KASE HAVUÇ

YARIM MUZ
YARIM CUP VANİLYA DONDURMA

2-3 LT SU
60 DK EGZERSİZ
bitiş kilo ?

3. GÜN
başlangıc kilo ?

SABAH
5 TUZLU KRAKER
1 DİLİM CHEDDAR PEYNİRİ( PINAR DA VAR)
1 KÜÇÜK ELMA

ÖĞLEN
1 HASLANMIS YUMURTA
1 DİLİM EKMEK

AKŞAM
120-150 GR TON BALIĞI
YARIM MUZ
1 CUP VANİLYA DONDURMA

2 LT SU
60 DK EGZERSİZ
bitiş kilo ?

arkadaşlar diyet haftanın 3 günü yapılıyor. diger günler normal diyetınıze devam ediyorsunuz dikkatlice tabi:D
listedekilerin alternatifleri değil birebir yazanları tüketin.
zayıflaması duran arkadaslarıma öneririm. vücutta kimyasal bi kırma yapıyor ve yağlarınızdan kurtuluyorsunuz.
ben 3. günün akşamını henüz hiç göremedim :17: fakat ilk hafta 3 kg gitti
2. hafta 2 kg kaybettim. sporla mutlaka destekleyin su içmeyi
ihmal etmeyin. ve ara ögün kesinlikle yasak. sadece aksam yemegünden 2 saat sonra yatmadan 2 saat önce meyvenizi ve dondurmanızı tüketin.
ben faydasını gördüm ve devam ediyorum.
cok fazla kilom yok bu yuzden zor kilo veriyorum ama bu diyetle kırdım zincirlerimi su an 58 kiloyum hedefim 55 :1:

bende çok merak ediyorum bu diyetin nasıl sonuç vereceğini...
aylardır açıp açıp bakıyorum nette ama cesaret edemedim. :26:
ara öğün olmaması ve öğünlerdede çok az şey yenmesi beni korkutuyor.
yapıpta faydasını gören başka kimse oldumu?

canım inan hiç acıkmıyosun. gecen aksam gittiğim spor salonunda zayıflarken yenilmesi gerekenler diye bir liste gördüm.
ve doğru bir şey yaptığımı anladım.
sonuçları hakkatten iyi
korkma dene derim

canım inan hiç acıkmıyosun. gecen aksam gittiğim spor salonunda zayıflarken yenilmesi gerekenler diye bir liste gördüm.
ve doğru bir şey yaptığımı anladım.
sonuçları hakkatten iyi
korkma dene derim

cnm bu kadar cok yemekle kılo verılıosa hemen baslarım :52: cunku durdu benımde kılo vermem bunu kırmam lazımmm:43:

bazi yerlerde de ara öğün de meyva badem vs oneriyorlar metobolizma calissin diye seninki de akla yatkin tabi ama baya bi acikir insan baslarda heralde

Ben çok zor kilo veririm bu güne kadar sadece Dukan diyetiyle 2 ayda 5 kilo verdim 3-4 yıl önce ama 1 sene içinde kilolarımı almıştım sonra ara ara başka şeyler denedim ama hiç başarılı olamadım veya sürdüremedim. 3 hafta önce bu diyete başladım şimdiye kadar 3 kilo verdim ve dukana göre çoooook rahat yaptım ayrıca yiyecekler hep kolay hazırlanan, çalışan bayanlara uygun ve en güzeli haftada sadece 3 gün sürüyor! Tabiki diğer günler yediğini abartmamak gerekiyor yoksa veremezsin. Ben yine 2 kilo daha verip diyeti bırakmayı planlıyorum yani hedefim yine 5 kilo vermek. Amam ara ara bu diyeti kilo koruma amaçlı yapabilirim. Bu diyet neden böyle rağbet görmemiş anlamadım ama tavsiye ederim

Back
X