3 defa adet olan biri hamile olabilirmi

prenseslerdeaglar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
33
6
1
22
Ya kizlar dalga gecmeyin oncelikle. 8 ocakta supheli ilsikim oldu ama icime gelmedi. 42 37 ve 40 gunde regl oldum ondan sonra 3 kez. Düzeni gecikerek gelmeye başladı. Ve anlam veremedigim sislik var karnımda baska belirti falan yok olabilir mi? 3 kez de test yapmistim ilk ay negatifti hep

Ya kizlar dalga gecmeyin oncelikle. 8 ocakta supheli ilsikim oldu ama icime gelmedi. 42 37 ve 40 gunde regl oldum ondan sonra 3 kez. Düzeni gecikerek gelmeye başladı. Ve anlam veremedigim sislik var karnımda baska belirti falan yok olabilir mi? 3 kez de test yapmistim ilk ay negatifti hep
Sürtündüyseniz ve testler negatifse hamilesinizdir.
Benim de karnım şişti 3 ayda. Ocak ayında sürtünmüştüm.

ne alaka bunu bilmek için doktor mu olmam lazım? test negatif ve 3 ay da regl olunmuş. siz evliyasınız ama galiba? 😂
Doktorlar bile bilmiyor, bebek plasentanın arkasına saklanıyor bazen. Doğana kadar göremiyorlar. Siz daha iyi mi bilecektiniz? Hislerimize güveneceğiz tabii ki de.
Cıx cıx cıx... Herkes doktorculuk oynuyor.

Doktorlar bile bilmiyor, bebek plasentanın arkasına saklanıyor bazen. Doğana kadar göremiyorlar. Siz daha iyi mi bilecektiniz? Hislerimize güveneceğiz tabii ki de.
Cıx cıx cıx... Herkes doktorculuk oynuyor.
Siz plesanta nın ne olduğunu biliyor musunuz acaba ? Bebek arkasına saklanacakmış tövbe ya
Burda kimse doktor değilde , siz hislerinize güvendiğinize göre falcısınız?

Sizde bir tuhafsınız maşallah
Hadi üstüne görme duymuşsunuzdur . 1 kere rengli olsanız sorsan hadi deriz . Üstüne üstüne üstüne görme duydunuz mu ?

burada konu açan birinin bu tarz konuları okumamak gibi bir şansı yok. insan okur yorumlara da bakar. yok diyoruz defalarca anlatıyoruz böyle bir şansınız yok bu kadar basit olsaydı millet tüp bebek diye kendini parçalamazdı yahu. hamile kalmak böyle kolay birşey değiiiiill. içine girmediği sürece hamile kalamazsın.

Back
X