3 defa adet olan biri hamile olabilirmi

burada konu açan birinin bu tarz konuları okumamak gibi bir şansı yok. insan okur yorumlara da bakar. yok diyoruz defalarca anlatıyoruz böyle bir şansınız yok bu kadar basit olsaydı millet tüp bebek diye kendini parçalamazdı yahu. hamile kalmak böyle kolay birşey değiiiiill. içine girmediği sürece hamile kalamazsın.
Surtunmedim normal iliskiydi surtunme olmadığı icin sordum bende zaten

Ya kizlar dalga gecmeyin oncelikle. 8 ocakta supheli ilsikim oldu ama icime gelmedi. 42 37 ve 40 gunde regl oldum ondan sonra 3 kez. Düzeni gecikerek gelmeye başladı. Ve anlam veremedigim sislik var karnımda baska belirti falan yok olabilir mi? 3 kez de test yapmistim ilk ay negatifti hep
Surtunme yok kızlar normal iliskiydi cok fazla tiye alınmış ama tedirginlik diye bir sey var

Hamileler de regl olabiliyormuş YouTube da falan hamile oldugumu bilmiyordum diye bir program var psikolojim bozuldu izledikce
Gene mi bu program , güzel kardeşim kadın doğumdan randevu al güzelce anlat utanılacak bir şey yok, o da sana izah ve ispat etsin. Bir de kontrol etsinler hastalık vs var mı diye
Senin bu şekilde gebe kalma ihtimalin yok.
İlişkiye girdiğinde partnerin de korunsun bir zahmet

Evliyim düzenli cinsel hayatım var ona rağmen regl olduysam hiiç şüphelenmiyorum. Ama bu kaçak köçek bir kere ilişkiye giren hatunlar üstüne kaç kez regl olsalar da asla ikna olmuyorlar. Demek ki sorun göze alamayacağınız riskleri baştan yeterince değerlendirmemenizle ilgili..

Gene mi bu program , güzel kardeşim kadın doğumdan randevu al güzelce anlat utanılacak bir şey yok, o da sana izah ve ispat etsin. Bir de kontrol etsinler hastalık vs var mı diye
Senin bu şekilde gebe kalma ihtimalin yok.
İlişkiye girdiğinde partnerin de korunsun bir zahmet
Bugun gittim duzensizlik için ilaç vercekti. Dedi supheli iliskin falan oldumu. Dedim hocam en son ocak ayinda oldu ustune 3 kez regl oldum ha tamam dedi bakmadi bile.. o da ihtimal vermedi sanirim

Evliyim düzenli cinsel hayatım var ona rağmen regl olduysam hiiç şüphelenmiyorum. Ama bu kaçak köçek bir kere ilişkiye giren hatunlar üstüne kaç kez regl olsalar da asla ikna olmuyorlar. Demek ki sorun göze alamayacağınız riskleri baştan yeterince değerlendirmemenizle ilgili..
Haklisin aslinda bir sey diyemiyorum

Ya kizlar dalga gecmeyin oncelikle. 8 ocakta supheli ilsikim oldu ama icime gelmedi. 42 37 ve 40 gunde regl oldum ondan sonra 3 kez. Düzeni gecikerek gelmeye başladı. Ve anlam veremedigim sislik var karnımda baska belirti falan yok olabilir mi? 3 kez de test yapmistim ilk ay negatifti he....

Ya ne bileyim basina gelen vardir goren duyan vardır işte icimi rahatlatmak istemistim
Konunun çözülüp içinizin rahatlamasına çok sevindim. Ancak yine de bu konuyu araştıran arkadaşlar için fikir olmasını isterim. Arkadaşım 2. gebeliğini 5. ayda öğrendi. 5. aya kadar regl olmaya devam etti. Üstelik ilk çocuğunda zorlu bir hamilelik süreci geçirmiş ve arka planda 1 düşük öyküsü de var. Amacım kimseyi tedirgin etmek asla değil, yanlış anlaşılmasın. Her kadın, hatta her gebelik kendi içinde ayrı bir dünya, dediğim gibi yalnızca fikir olmasını istedim. Her gebeliğin ve gebelik ihtimalinin kendi özelinde ve bir uzman tarafından değerlendirilmesi en doğrusu.

Konunun çözülüp içinizin rahatlamasına çok sevindim. Ancak yine de bu konuyu araştıran arkadaşlar için fikir olmasını isterim. Arkadaşım 2. gebeliğini 5. ayda öğrendi. 5. aya kadar regl olmaya devam etti. Üstelik ilk çocuğunda zorlu bir hamilelik süreci geçirmiş ve arka planda 1 düşük öyküsü de var. Amacım kimseyi tedirgin etmek asla değil, yanlış anlaşılmasın. Her kadın, hatta her gebelik kendi içinde ayrı bir dünya, dediğim gibi yalnızca fikir olmasını istedim. Her gebeliğin ve gebelik ihtimalinin kendi özelinde ve bir uzman tarafından değerlendirilmesi en doğrusu.
Regl olmak döllenmeyen yumurtaların atılması demek. Hamilelikte yumurtlanmadığına göre adet olmak çok garip. Burada hamile olup kanaması olan bi ton kadın var, bunun için de zaten düşük önleyici ilaçlar kullanıyorlar. Zaten öncesinde de düşük öyküsü olan biri için bu kanamalara adet demek yerine kanaması varmış demek daha doğru olmaz mı? Adet oluyorsa yumurtluyor demektir bu da zaten hamileyken ikinciye yeniden hamile kalabileceği anlamına gelir. 5 ayda hiç sevişmemiş mi mesela?

Regl olmak döllenmeyen yumurtaların atılması demek. Hamilelikte yumurtlanmadığına göre adet olmak çok garip. Burada hamile olup kanaması olan bi ton kadın var, bunun için de zaten düşük önleyici ilaçlar kullanıyorlar. Zaten öncesinde de düşük öyküsü olan biri için bu kanamalara adet demek yerine kanaması varmış demek daha doğru olmaz mı? Adet oluyorsa yumurtluyor demektir bu da zaten hamileyken ikinciye yeniden hamile kalabileceği anlamına gelir. 5 ayda hiç sevişmemiş mi mesela?
Haklısınız belki daha doğrudur fakat adet döngüsünün aynı günlerinde, sürece aynı uzunlukta (diyelim ki sabit 4 gün gibi), ve standart regl kanaması şeklinde olduğunu anlatmıştı. Kanamanın versiyonu farklı olsa tanırdı diye düşünüyorum, hepimiz birtakım çıkarımlarda bulunabiliyoruz. O yüzden doğrudan regl olarak belirttim. Çıplak gözle bakarak belirtiler değerlendirildiğinde görünen adet kanamasından farksızmış çünkü :)

Back
X