3. Denemem sizce ne yapmalıyım

Humer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
74
133
43
34
4 yildir evliyim ve kasim ayinda Manisada prof dr. Hasan Tayfun Özçakır kliniginde tedaviye basladim.Yaptigi tetkikler sonucunda esimin yikanmis sperm testi sonucu 1 milyon saglikli sperm icin tup bebek onerdi ve basladik.
Ilk denememizde kanamam baslayinca kendisine ulasamayinca klinikde ki calisan Hulya hanimla konustuk ve bu durum normal olabilecegini soyledi ve maalesef tutunamadi.
2. Denememizde yapilan testte beta hcg 47 cikti gebe oldugum soylendi sevindik 4 gun kadar sonra yapilan testte 132 ye cikmisti ve pruluton depot 2 gunde 1 vurmamizi soyledi.Tum Türkiyede es dost akraba vasitasiyla igmeyi bulduk kullandik bunun yaninda estrofem elevit coraspin climen ve progestan devam ettim.
Kese gormeye gittigimizde dr sizi erken cagirmisiz 3 gun sonra gelin geldiginizde test yapalim dedi panik oldum dr bey bisi varmi dedim 3 gun sonra gelin dedim ya diyerek gonderdi esim suphelenip ayni gun ozel bir hastanede test yaptirinca beta hcg 2.5 e dusmustu ve hemen doktoru aradik bakmadilar sekreterine mesaj attim whatsapp dan gordukleri halde donmediler.Ve maalesef 4 yillik ozlemimiz baska baharlara kaldi.
Esim ertesi gun baska numaradan arayarak yapilan tetkiklerle alakali dosyalari istemis ve is cikisi alacagini soylemis gittiginde dr ve hemsiresi melek hanim yokmus. Sekrete verilen bir bilgisayar ciktisinda yapilan tetkiler ve altinda geldikleri gun hamileligin sonlandigini kendilerine bildirdik kalan embriyolar ile ilgili bilgi verildi yazmislar.
Bize hic bilgi verilmedi
Kalan hakkimiz sadece 1 tane ve biz baska doktora gitsek olur mu
Embriyolari tasiyabiliyormuyuz.
Tekrar baslasam ne yapmam gerekiyor kac ay beklemeliyiz.

Canımselam bizde İstanbul Göztepe medikalparkta aynı şeyleri yaşadık bizim sorunumuzda morfolojiydi embriyolar taşınamıyordu bizim protokolümüze göre bizim hiç kalmadı gerçi biz tedaviyi bi sene bıraktık aktardan macunlar çaylar yaptırdık bir sene normal deneyeceğiz sonra 2020 ye kadar olmazsa bahçeci tüp bebek merkezinde üçüncüyü deneyeceğiz ama benim bi tane kalan yumurtam olsa ona çip yaptırırdım kaliteli değilse boşuna transfer olmazdım Çünkü bizim aldığımız hormonlar çok fazla ve ilerleyen yaşlarda bize zarar verecek ..

ygtatskrdln teşekkür ederim canım
Doktorun bu davranışı bizi çok sarstı kendimizi toparlamamiz zaman alacak gibi

Tayfun beyin hastasıyım ben de . Üzüldüm bunları okuduğum için. Bir arkadaşım bir erkek çocuk sahibi oldu Tayfun bey ile olan tedavisinden . Ben de ona dayanarak severek gidiyorum. Ben her aradığımda ulaşabildim çok şaşırdım şu an. Bir kez daha son embriyoyla deneyin derim. İnşallah sonu güzel olsun . Benim dondurulmuş yok o yüzden deneyemiyorum ikinciyi. Zaten olan da 1 tane o da anca dollendi. Hakkımızda hayırlısı olsun

Insanlarin esref veya farkli saatleri olabilir sonucta Tayfun Özcakirda bir insan lakin 11 gun gecti sikayetlerimiz olmasina ragmen bizi arayip yada hemsiresi vasitasiyla ulasip nezaketen bile olsa durumu veya durumlarini izah edebilirdi.
Dikkat etmesek kalan gunlerde igne ilac icmeye devam edecektik ve hala tam kanamam gecmedi.Özur beklemedik sadece gebelik sonlandi deseydi bize donseydi yeterliydi ulasamayinca whatsapdan attigimiz mesaja ve test sonucunu tahlilde gordugu halde donmediler.
Oyle anliyoruz ki olusan ve devam eden her gebelik onlarda bir basari hikayesi gerisi lafu guzaf

Bu ne insani
Ne ahlaki
Ne etiksel
Ne de hipokrat yeminine uyan bir durum.
Minikkus64 INSAALLAH sen bebegini kucagina alirsin.
RABBIM yardimcin olsun.

Insanlarin esref veya farkli saatleri olabilir sonucta Tayfun Özcakirda bir insan lakin 11 gun gecti sikayetlerimiz olmasina ragmen bizi arayip yada hemsiresi vasitasiyla ulasip nezaketen bile olsa durumu veya durumlarini izah edebilirdi.
Dikkat etmesek kalan gunlerde igne ilac icmeye devam edecektik ve hala tam kanamam gecmedi.Özur beklemedik sadece gebelik sonlandi deseydi bize donseydi yeterliydi ulasamayinca whatsapdan attigimiz mesaja ve test sonucunu tahlilde gordugu halde donmediler.
Oyle anliyoruz ki olusan ve devam eden her gebelik onlarda bir basari hikayesi gerisi lafu guzaf

Bu ne insani
Ne ahlaki
Ne etiksel
Ne de hipokrat yeminine uyan bir durum.
Minikkus64 INSAALLAH sen bebegini kucagina alirsin.
RABBIM yardimcin olsun.
Amin canım inşallah. Keşke böyle olmasaydı inşallah bir gün biz de anne olacağız hiç uzulme. Mesela aynı gün tedavimizin birlikte başladığı kişi hamile. Sonucu görünce aglamadim dedim kader. onun pozitif olduğunu öğrenince böğüre böğüre agladim İçim acıdı mı evet (keşke dedim benimde öyle olsaydı ) ama her şeyin bir vakti saati var.

Aglamak cozum degil ki canim
Uzulme sıkılma muhakkak vardir bi hayri bizim ki doktor ve ekibinin bize takindigi tavir isleri bitince salladilar.
Esim tevafuk etmis Nahit beyle karsilasmis kendisi ile uzun uzun konusmus kalan embriyomuz gran medicalde oldugu icin gidip son durumu ogrenmek istemis ve kendisi cok ayrintili ilgili konusmus.
Bende kendisi ile gorusmeye gidecegim hissiyatim onay verirse kendisi ile devam edecegim.
Ama once biraz dinlemmem gerekir.

Bu muhabbet üzerine denk gelen bir twit RABBIM herkese böyle bir dr. Nasip etsin
Herseyin de hayirlisini
En iyisini o bilir.

Eklentiler

• 20190413_224234.webp
    20190413_224234.webp
    63 KB · Görüntüleme: 114
Bizde kendisine gittigimizde parasal konularda net degiller ve dr ruh hali iyi ise ilgiliymis gibi ancak hemsire hanim daha cok ilgileniyor.
Dr keyfi iyi degilse resmen insani salliyor.
Sanki hasta seciyor.
Kendisinden vazgectik.

Bizde kendisine gittigimizde parasal konularda net degiller ve dr ruh hali iyi ise ilgiliymis gibi ancak hemsire hanim daha cok ilgileniyor.
Dr keyfi iyi degilse resmen insani salliyor.
Sanki hasta seciyor.
Kendisinden vazgectik.
Nereye kime gittiniz acaba? Umarım hala siteye giriyorsunuzdur .

Merhaba ben ikinci denememi İzmir'de şerife dikayaga yaptırdım tutumundan tavrından kendisinden çok memnunum dün trafsferim oldu bakalım nasip.. ilki tavmergende olmuştu kesinlikle birdaha oraya gitmem ama şerife hanim iyiki tanımisim.. olumsuz bile olsa sonucu yine kendisine giderim❤️ eğer gidip gelme sıkıntı olmazsa kesinlikle kendisini oneririm

Back
X