3. Doğum 3 cm açıklık sancı yok

glsrn49

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
4
1
1
25
Merhaba hanımlar
3. Doğumum olacak 38 haftada 2 cm açıklık var dedi doktorum ama hiç sancım yok şuan 39+1 3 cm açıklık olmuştu Perşembe gittiğimde ama sancı hiç yok doktorum da git sancini çek gel dedi ama 10 gündür hemen hemen hiç tık yok benim gibi olan var mı acaba

Merhaba çömelerek durmak çok işe yarıyor ben 35. Haftada bilmeden buzdolabı temizledim buzluğum alt taraftaydı elektrik gidince dolap mahvolmuştu bir sinirle buzdolabına giriştim yaklaşık yarım saat 1 saate çömek kalk çömel kalk yapınca çocuk doğdu valla 4 cm açıklık olmuştu sonra sancılarla 4 saatte doğdu

Ben 3cm açıklıkla gittim yürü dediler 3 saat aralıksız yürüdüm evi temizledim dua aldım sancım başladı hastaneye gittiğimde 6-7cm olmuştu direkt doğumhaneye aldılar, yoğun tempoda yürü ve çömelerek bekle bol bol hareket et, goguslerini de sagabilirsin ben iki gün sagdim üçüncü gün dogurdum, sağ derken süt çıkarmaya zorlamak değilse masaj falan yapar gibi bı sağım, duşta göğüslere ılık su tut, sağlıcakla kavuşursunuz inşallah

Merhaba çömelerek durmak çok işe yarıyor ben 35. Haftada bilmeden buzdolabı temizledim buzluğum alt taraftaydı elektrik gidince dolap mahvolmuştu bir sinirle buzdolabına giriştim yaklaşık yarım saat 1 saate çömek kalk çömel kalk yapınca çocuk doğdu valla 4 cm açıklık olmuştu sonra sancılarla 4 saatte doğdu
İnanın bir haftadir yapmadığım birşey kalmadı 🤦

Ben 3cm açıklıkla gittim yürü dediler 3 saat aralıksız yürüdüm evi temizledim dua aldım sancım başladı hastaneye gittiğimde 6-7cm olmuştu direkt doğumhaneye aldılar, yoğun tempoda yürü ve çömelerek bekle bol bol hareket et, goguslerini de sagabilirsin ben iki gün sagdim üçüncü gün dogurdum, sağ derken süt çıkarmaya zorlamak değilse masaj falan yapar gibi bı sağım, duşta göğüslere ılık su tut, sağlıcakla kavuşursunuz inşallah
Duş aldım diyecektim dua demişim

Ben 3cm açıklıkla gittim yürü dediler 3 saat aralıksız yürüdüm evi temizledim dua aldım sancım başladı hastaneye gittiğimde 6-7cm olmuştu direkt doğumhaneye aldılar, yoğun tempoda yürü ve çömelerek bekle bol bol hareket et, goguslerini de sagabilirsin ben iki gün sagdim üçüncü gün dogurdum, sağ derken süt çıkarmaya zorlamak değilse masaj falan yapar gibi bı sağım, duşta göğüslere ılık su tut, sağlıcakla kavuşursunuz inşa

Duş aldım diyecektim dua demişim
Şuan belden vuran bir sancım var inşallah devam eder dua edin lütfen

Şuan belden vuran bir sancım var inşallah devam eder dua edin lütfen
Çok güzelll biraz yürü hızlanır, inan hastaneye vardıktan bir saat sonra doğum yapmıştım, sancılar başlayınca yürümek süreci hızlandırıp rahatlatıyor, çok kolay bı doğum yaşadım, inşallah sen daha kolay bı doğum yaşarsın kolay ve sağlıcakla bı anda olup biter kavuşursunuz inşallah

Çok güzelll biraz yürü hızlanır, inan hastaneye vardıktan bir saat sonra doğum yapmıştım, sancılar başlayınca yürümek süreci hızlandırıp rahatlatıyor, çok kolay bı doğum yaşadım, inşallah sen daha kolay bı doğum yaşarsın kolay ve sağlıcakla bı anda olup biter kavuşursunuz inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim

Back