3 doktor arasında hangisi:)))

bende marta inşalh olucam, yani öyle planlıyorum, başlığı açan arkadaş ndn bu 3 dr, ferruh bey ve reha beyin ismini daha çok duydum ben bu forumda, bnm kafamdaki 3 lü ferruh-nebil-reha beydi. gerçi hiçbirinin resimlerini göremedim daha yeni başladım araştırmalara...

ben zühtü beyin yaptigi burunlari önden gördüm hepside harika görünüyodu ela12 cilek.35 ank32 Lakito bu arkadaslarin burunlari hem yandan hemde önden cok güzel duruyo bi bakin derim
bu sitede herkes yandan foto koyuyo cünkü taninmak istemiyo olabilirler kendilerine sormak lazim ama zühtü beyn yaptigi burunlari önden ve yandan cok begeniyorum

ben 2 sene önce oldum zühtü demire cok memnunum burnumdan önden de cok doğal ve yüzüme yakışıyor.kimse ameliyat olduğumu bile anlamadı cok doğal oldu ben tabikide kendi dr önerebilir.ben 1 sene araştırdım drları zühtü bey içime sindii ona oldum..bide önden resimlerim vardı zaman geçtikte sildim şimdi yandan olan bi kaç tane bıraktım ama yine size yardımcı olmak adına öndende resim koyabilirim

Bende 5 gün sonra zühtü beye ameliyat olucam, benimle beraber bildiğim 3 kişi daha ona ameliyat olcak daha önce olanlarda var gerçekten çok başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorm

Back
X