3 EKİM ÇATLATMA İĞNESİ

seymaokr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2023
89
16
3
27
Kızlar merhabaa benim gibi klomen kullanıp 3 ekimde çatlatma iğnesi olan varmı belirtileriniz varmııı

Ben de klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum 3 ekimde. Belirti olarak gün içinde ara ara kasık ağrısı giriyor sıcak basıyor

Ay evet ben de idrara gidiyorum 😀 siz ne zaman kan testi vermeyi düşünüyorsunuz

17 sinde hasta olmam gerekiyo ogün olmazsam 18 direk kan vermeyi düşünüyorum kesin sonuç için beklemek istiyorum ya sen napıcaksın

Bana da doktor 18inde kan testi ver demişti ama 18i yolda olcam şehir dışına gidicem o yüzden ya bi gün önce ya bi gün sonra vericem artık

Kızlar merhabaa benim gibi klomen kullanıp 3 ekimde çatlatma iğnesi olan varmı belirtileriniz varmııı
Bende 2 Ekim de vuruldum
10.gun negatife döndü yoktu
11 negatif
12.gun bugün silik çizgi çıktı kasık ağrısı şişkinlik göğüs ağrısı hepsi var ama regli belirtileri de olabilir artık bilmiyorum yarın sabah tekrar yapcam varsa kan vermeye gdcem ins

Eklentiler

• IMG_20231014_073641.webp
    IMG_20231014_073641.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 62
Bende 2 Ekim de vuruldum
11 negatif
12.gun bugün silik çizgi çıktı kasık ağrısı şişkinlik göğüs ağrısı hepsi var ama regli belirtileri de olabilir artık bilmiyorum yarın sabah tekrar yapcam varsa kan vermeye gdcem ins
İnşallah hamilesindir 🫶🏼 iğnenin etkisi vücuttan 12-14gün sonra atılıyormuş yanılmamak için ben 15 gün önceden yapmayacağım galiba🫠

Bende 2 Ekim de vuruldum
11 negatif
Bat gününüz ne zaman?

Bende 2 Ekim de vuruldum
11 negatif
İnşallah hamilesindir doktorda bana ayın 17 sinde hasta olman gerekiyo dedi olmazsan eğer ondan sonraki gün kan testi ver dedi hiç evde gebelik testi yapmadım yanılmamak için

İnşallah hamilesindir doktorda bana ayın 17 sinde hasta olman gerekiyo dedi olmazsan eğer ondan sonraki gün kan testi ver dedi hiç evde gebelik testi yapmadım yanılmamak için
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız inşallah sizin belirtiniz varmi

Bugün kasıklarımda hiç ağrı yok göğüslerimde ağrı var zaten 2 3 gündür çok sık idrara çıkar oldum
Umarım hamilelik belirtileridir cnku artık hepsi birbirine karışmış durumda geçen ay bende hepsi vardı ama regli oldum bu ayda var ama ne bilmiyoruz 🤦🏼‍♀️😂

Back
X