• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Ekim Letu+Ovitrelle onlanlar birlikte bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi leey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım klomen teri
Uzatmadı benım klomene tekrar geri dönelim yanına ek ilac daha vericem klomenin dozunu arttırıcam dedi onunla olmazsa iğneye geçeliö dedi bende acaba ilaçla yanıt vermiyor direk iğneye mi geçsem diye düşünüyorum
ne letu isteyin ben doktoru değiştirince bana, sana klomen olmaz famera daha iyi olur dedi famera bulamayınca letu kullandım ben birde prowomen diye takviye verdi kullan dedi. Letuyu sabah akşam 1 tane içmeme rağmen klomene göre daha iyi etki etti bende

İlişki gününü nasıl verdi canım iğne günü ve sonrası mı dedi yoksa gün aşırımı
36 saat sonrası sonrası gun aşırı dedi ben ipneden önceki gun olmuştu onun için iğne günü birliktelık olmadı ertesi gunu oldu 36 saate denk gelıyodu zaten

36 saat sonrası sonrası gun aşırı dedi ben ipneden önceki gun olmuştu onun için iğne günü birliktelık olmadı ertesi gunu oldu 36 saate denk gelıyodu zaten
Bana da iğneden önceki gün birde iğneden sonraki iki gün ondan sonra gün aşırı dedi

İki tane yumurtam vardı biri diğerine göre küçüktü onun sonraki günlerde çatlama ihtimali var bence o yüzden gün aşırı devam dedi. Bende bir unut devam edicem.

Canım bende tedaviye başladım ama inan benimde içimde hiç bir his yok. İğneyi bile bulamasam hiç araştırmacıyım zaten yok diye şans eseri buldum yani. Siz yine de bir test yapın en azından olup olmadığını öğrenirsiniz ona göre hareket edersiniz
Haklısın canim daha yapmadım test, birkaç gün daha geçsin dedim zaten olmuşsa her şekilde öğreneceğiz. Adetime 1 hafta var biraz daha bekleyim dedim 🤷‍♀️

Hanımlar benim vücudumda genel bir kaşıntı var ya iğne yada letu yan etki yapmış olabilir mi

Bende 23 eylül de ovitrelle vuruldum. Henüz test yapmadım. Sizin belirtileriniz neler acaba?
Ara ara adet olcakmış gını agrı 2 gundur gecelerı mıgde yanması halsızlık ve dun geceden berı bacak agrısı var bende

Back
X