• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 embriyo şart mı

nisan-nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2007
508
2
96
Eskişehir
arkadaşlar transferde diyelim yumurtalar kaliteli çıktı 3 embriyo transfer etmek zorunlumu ben 1 tane veya 2 tane nakil istesem olurmu yani doktorlar sizin görüşünüzü alıyolarmı yoksa ne kadarı uygunsa onu mu transfer ediyolar bunu öğrenmek istiyorum.

selam canım bu tur işlemde genelde doktor ve ekıp karara verıyo .........bazen sorsalarda aslında kendılerı karar vermış oluyolar.kadının yaşıda onemli........tutması için cok taransfer edılıyo mesela benım oncekı tedavmde üç tane vardı ve ıyıydı ..doktor hepsını transfer ettı son denememde dort tane verıldı yaş ilerleyınce tutma düşük old için daha çok verılıyo üçten fazlası yasakta olsa doktorlar böle uygun göruyoo malaesef yınede sen doktorunla konuş........hadı hayırlsı ols canımmmmm

tabikide alıyo sana soruyo kaç tane istiyosun diyo ama beni dinlersen sakın 1 tane transfer ettirme sansını yüksek tutmak istiyosan 2 den asagıya inme bana 3 tane birinci kalite transfer edildi 2tane tuttu

slm hakkında hayırlısı neyse o olsun

buna doktorlar yumurta ve sperm kalıtesıne bırde sorunun nerden kaynaklandıgını goz onune alarak karar verıyorlar dıye bılıyorum

selam kızlar ben de yeni katıldım sizi okudum bende nisan ayında tüp bebek tedavisi için ankaraya ğideceğiz benim bir tane çocuğum var 11 yaşın da, bir tane aşılama ile bebeğim oldu ama sonra öldü şimdi dr tüp bebek dedi bilmiyorum nekadar şansım olur. hayırlısı allahtan rabbim herkese versin

birde size sorum var bana dr estrofem birde duphaston diye ilaç kullanmamı söy ledi bir kutu bitti 2 ciyi tekrar bu kutudan kullan dedi acaba bu ilacı kullanan varmı arnızda

arkadaşlar transferde diyelim yumurtalar kaliteli çıktı 3 embriyo transfer etmek zorunlumu ben 1 tane veya 2 tane nakil istesem olurmu yani doktorlar sizin görüşünüzü alıyolarmı yoksa ne kadarı uygunsa onu mu transfer ediyolar bunu öğrenmek istiyorum.

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah hamile haberlerini alırız sen bunlara kafanı takma bence doktorlar senin için en uygununa karar verirler zaten üç tane koyar ve tutarsa indirgeme yapıyorlar sağlıklı hamilelik geçirebilmek için bende ilk denememde bunları kafama çok taktım 3 transfer olmuştu ya 3 tane tutarsa ne yaparım diye bir tane tuttu ve onuda kaybettim onun içim bence sen bunları düşünme herşey olucağına varıyor

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah hamile haberlerini alırız sen bunlara kafanı takma bence doktorlar senin için en uygununa karar verirler zaten üç tane koyar ve tutarsa indirgeme yapıyorlar sağlıklı hamilelik geçirebilmek için bende ilk denememde bunları kafama çok taktım 3 transfer olmuştu ya 3 tane tutarsa ne yaparım diye bir tane tuttu ve onuda kaybettim onun içim bence sen bunları düşünme herşey olucağına varıyor

canim tabiki sen dra soylersen onu yapar ama ikiden asagi yapma bencede sansin yuksek olsun

arkadaşım ben de çok düşündüm bu konun üstünde ve dr 3 demesine rağmen 2 transfer istedim ve öyle yapıldı. allahıma şükür ki tuttu. ikisi de.

sen de öyle karar verirsen artanları dondurursun hem. dondurulmuş embriyo insana çok güven veriyor hem maddi hem de bir sonraki tedavi sürecini kolaylaştırması bakımından. son kararı sen ver. embriyoların kaliteliyse o gün ne hissediyorsan onu yaptır. bu arada bu konuda benim açtığım başlıkta yazanları okumak istersen link: http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...cuz-olursa-yoksa-embriyo-transfer-etmeli.html

Back
X