• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 embriyo transferi

Tugceoztrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2023
6
0
1
27
3. Gün transferi oldum 3 embriyo ama embriyolar 2. Kalite olduğunu söylendi sizce tutunma şansı nedir 25 yaşındayım bugün 3 günümüz test için 10 gün beklemeliyim ??

3. Gün transferi oldum 3 embriyo ama embriyolar 2. Kalite olduğunu söylendi sizce tutunma şansı nedir 25 yaşındayım bugün 3 günümüz test için 10 gün beklemeliyim ??
Kesinlikle bekle 9günden önce test yapma zaten cıkmaz idrarda :) kan testi yaptır direkt. Yasımız nerdeyse aynı heyecanını anlıyorum benimde embriyom orta kaliteydi. Elbet birisi tutar insallah

Çok güzel duygu tabi ki ama doktorumuz 3 gebelik beklemiyoruz dedi bakalım artık hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah buarada idrar testi yaptım şimdi negatif
Kaçıncı gün erken mi yaptınız acaba sorun neydi neden tüp denediniz sebepsiz mi

Transfer günümün 2. Günüydü bugün sanırım biraz daha beklemem gerekliydi sprem azlığı Amh hormon düşüklüğü

Ay çok erken :) ovitrelle vururken bana de test yapma 15 gün dedi bende test yapmıştım yalancı pozitif çıktı doktora dedim ben hamileyim bana dedi ki ovitrelle kocana yapsak o da hamile çıkar neden test yapıyosun 😄

Ay çok erken :) ovitrelle vururken bana de test yapma 15 gün dedi bende test yapmıştım yalancı pozitif çıktı doktora dedim ben hamileyim bana dedi ki ovitrelle kocana yapsak o da hamile çıkar neden test yapıyosun 😄

Nasıl üç embriyo transfer edebiliyorlar yasak degilmi
Bunu yapan doktorun doktorlugundan şüphe ederim

Arkadaşlar merhaba ben de 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum yarın 12. Günüm kan testi yapılacak. Bugün kasıklarımda hafif regl ağrısı gibi ağrı var bu belirtileri yaşayan var mı aranızda?

Back
X