- 7 Haziran 2023
- 6
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Tugceoztrk
3. Gün transferi oldum 3 embriyo ama embriyolar 2. Kalite olduğunu söylendi sizce tutunma şansı nedir 25 yaşındayım bugün 3 günümüz test için 10 gün beklemeliyim ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle bekle 9günden önce test yapma zaten cıkmaz idrarda :) kan testi yaptır direkt. Yasımız nerdeyse aynı heyecanını anlıyorum benimde embriyom orta kaliteydi. Elbet birisi tutar insallah3. Gün transferi oldum 3 embriyo ama embriyolar 2. Kalite olduğunu söylendi sizce tutunma şansı nedir 25 yaşındayım bugün 3 günümüz test için 10 gün beklemeliyim ??
Ay inşallahKesinlikle bekle 9günden önce test yapma zaten cıkmaz idrarda :) kan testi yaptır direkt. Yasımız nerdeyse aynı heyecanını anlıyorum benimde embriyom orta kaliteydi. Elbet birisi tutar insallah
Çok güzel duygu tabi ki ama doktorumuz 3 gebelik beklemiyoruz dedi bakalım artık hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah buarada idrar testi yaptım şimdi negatifBide üçüde tutarmış inşallah ne güzel olur
Kaçıncı gün erken mi yaptınız acaba sorun neydi neden tüp denediniz sebepsiz miÇok güzel duygu tabi ki ama doktorumuz 3 gebelik beklemiyoruz dedi bakalım artık hayırlısı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah buarada idrar testi yaptım şimdi negatif
Transfer günümün 2. Günüydü bugün sanırım biraz daha beklemem gerekliydi sprem azlığı Amh hormon düşüklüğüKaçıncı gün erken mi yaptınız acaba sorun neydi neden tüp denediniz sebepsiz mi
Transfer günümün 2. Günüydü bugün sanırım biraz daha beklemem gerekliydi sprem azlığı Amh hormon düşüklüğü
Ay çok erken :) ovitrelle vururken bana de test yapma 15 gün dedi bende test yapmıştım yalancı pozitif çıktı doktora dedim ben hamileyim bana dedi ki ovitrelle kocana yapsak o da hamile çıkar neden test yapıyosun![]()
Ay çok erken :) ovitrelle vururken bana de test yapma 15 gün dedi bende test yapmıştım yalancı pozitif çıktı doktora dedim ben hamileyim bana dedi ki ovitrelle kocana yapsak o da hamile çıkar neden test yapıyosun![]()
Ben yarın opu var ilk tüp bebek denemesi bizde herşey normal fakat yumurta olmuyordu bendeBende eşimde çok heyecanlıyız aceleci vardık test konusunda sizin durumunuz nedir