Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nevin Allah gönlüne göre versin. Kimi kız istiyor kimi erkek
Ablamın 3 oğlu var 4.denemedi korktu. Diğer ablamın 2 kızı var 3. De kız olur dedi korktu benim 1 kızım var 1 de oğlum 3. de oğlan olsun diye uğraşıyorum. Abimin 2 oğlan 1 kız. Yani ne yok sa o isteniyor.
Ablamın 3 oğlu var 4.denemedi korktu. Diğer ablamın 2 kızı var 3. De kız olur dedi korktu benim 1 kızım var 1 de oğlum 3. de oğlan olsun diye uğraşıyorum. Abimin 2 oğlan 1 kız. Yani ne yok sa o isteniyor.
Kayınvalidemin 4 oğlu var . 5. Kız olacak deseler Onuda doğururdum diyo hep. Nasip işi bende kızımdan sonra oğlum olsun istiyorum. Annemin 1 erkekten sonra 3 kızı var. Tamamen nasip