Histeroskopi olanlar bakabilir mi?

Ben hic dışarı çıkmadım evdeydim sürekli bir bulaşıkları halledeyim dedim biraz uğraştım bir baktim pıhtı geldi. Şaşırdım bende çoğalınca korktum . İçim rahatladı biraz olsada bazi arkadaşlar da yaşamış. Yinede yarın kontrol için çağırdı asistan hersey yolunda gider umarım.
inşallah içiniz rahat olsun bence olumsuz bir durum yoktur 😇 bir süre ufak da olsa ev işi yapmayın dinlenin yatın. Gönlünüzce olsun her şey 🙏🙏

Kızlarrr selamm , ben de çok yeni histeroskopi oldum ve benim biraz anesteziden kaynaklı sanırım yorgun ve feci baş ağrılı geçti. Ama aldığım anesteziye göre normal bir durummuş bu. Benim küçük poliplerim varmış onlar alındı. Bir de perde genişletme yapmış doktorum. Hamislik haberi alan var mı peki bu süreçler de bende çok merak ediyorum💕

Kızlarrr selamm , ben de çok yeni histeroskopi oldum ve benim biraz anesteziden kaynaklı sanırım yorgun ve feci baş ağrılı geçti. Ama aldığım anesteziye göre normal bir durummuş bu. Benim küçük poliplerim varmış onlar alındı. Bir de perde genişletme yapmış doktorum. Hamislik haberi alan var mı peki bu süreçler de bende çok merak ediyorum💕
Bas ağrısı normal canım gecmis olsun. Ben anca daha yeni transfer olabilcem haftaya pazartesi. Benim normalde dogal siklus olarak yumurtam büyümüyordu büyüdü bu sefer ne hikmetse. Dogal ilerliyoruz.

Canım ben geçen ay histeroskopi oldum. Rahime çizik atıldı başka bir sıkıntı yoktu. Sonraki ay transfer oldu ve bu sefer tuttu🫶🏼 3.denememdi

Back
X