- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Vallahi demek ki %1 ihtimal tutuyo demek ki nasipte varsa anladim hakkinizda hayirlisi kesinlikle yargilamak degil niyetim kimse yasamadigi durumda ahkam kesemez tüpleri belli bi yas ya da cocuga bakarak mi bagliyo istege bagli mi acaba onu merak ettim hep 3-4 cocugu olanlarda duydum ben tüp bağlatmayıAldırmıyacam galiba içim hiç rahat değil ayrıca iğneyle korunuyordum eşimde geri çekiyordu iğneye güveniyordukben tüplerimi bağlatmaya gittiğimde öğrendim
Hayır kalktı artık o 35 yaş sınırı ve 3 çocuk vardı devlette kalktı o ama ben zaten özelde yaptıracaktım özelde de şart aranmıyor hiç 25 bin lira özeldeVallahi demek ki %1 ihtimal tutuyo demek ki nasipte varsa anladim hakkinizda hayirlisi kesinlikle yargilamak degil niyetim kimse yasamadigi durumda ahkam kesemez tüpleri belli bi yas ya da cocuga bakarak mi bagliyo istege bagli mi acaba onu merak ettim hep 3-4 cocugu olanlarda duydum ben tüp bağlatmayı
Merhabalar 3.bebepe hamile olduğumu öğrendim dün lütfen rica ediyorum şöyle korunsaydın böyle korunsaydın diye cümleler okumak istemiyorum en küçük oğlum daha yeni 2 yaşına girdi ve lohusalık depresyonu geçirdim henüzde atlatmış değilim tedavi olmam gerekiyor kalbim aldırma diyor mantığım aldır diyor hayat şartları ortada maddiyatı da geçtim artık manevi olarak bakacak durumum yok çok yıprandım çok …. Henüz kalbi bile atmıyor bu yüzden günah olmaz diye kendimi avutuyorum
Amin isteyen herkeseAyni sekilde tovbe estağfurullah Allahim affet neden diye sordum Rabbim size sabirlar versin insaAllah tekrardan nasip etsin
Lütfen yalan söylemeyin tam 8 yıl boyunca iğneyle korundum 1 gün hamile kalmadım yaptırdığım saat ilişkiye girdik yine hamile kalmadım. .... günü gününe d3 vurulmadigim oldu 5 gün gectig8 de oldu yine bisi olmadı.Aldırmıyacam galiba içim hiç rahat değil ayrıca iğneyle korunuyordum eşimde geri çekiyordu iğneye güveniyordukben tüplerimi bağlatmaya gittiğimde öğrendim
him anladimHayır kalktı artık o 35 yaş sınırı ve 3 çocuk vardı devlette kalktı o ama ben zaten özelde yaptıracaktım özelde de şart aranmıyor hiç 25 bin lira özelde
8 yıl mı ben kizimdan sonra denemistim yaramamisti ya bi aylık bi de 3 aylık olani vardi sanki lekelenme olmuştu birakmistimLütfen yalan söylemeyin tam 8 yıl boyunca iğneyle korundum 1 gün hamile kalmadım yaptırdığım saat ilişkiye girdik yine hamile kalmadım. .... günü gününe d3 vurulmadigim oldu 5 gün gectig8 de oldu yine bisi olmadı.
Şakamısın yalan.mı söylüyecem 3 aylık iğneden vuruluyordum hemde 2 senedir olmuyordu tüplerimi bağlatmaya gittiğimde öğrendim hamile olduğumu çünkü iğneninde bi koruyuculuğu yokLütfen yalan söylemeyin tam 8 yıl boyunca iğneyle korundum 1 gün hamile kalmadım yaptırdığım saat ilişkiye girdik yine hamile kalmadım. .... günü gününe d3 vurulmadigim oldu 5 gün gectig8 de oldu yine bisi olmadı.
İnanmadımŞakamısın yalan.mı söylüyecem 3 aylık iğneden vuruluyordum hemde 2 senedir olmuyordu tüplerimi bağlatmaya gittiğimde öğrendim hamile olduğumu çünkü iğneninde bi koruyuculuğu yok
Evet aralıklı olarak kullandım mesela 1.5 yıl oldu şuan bıraktım vücudumu dinlendiriyorum. 3 aylik evet çok şisiriyor ama aylik daha iyi8 yıl mı ben kizimdan sonra denemistim yaramamisti ya bi aylık bi de 3 aylık olani vardi sanki lekelenme olmuştu birakmistim
Onuda adet olmuyorum diye bıraktım onuda 2 ay kullandım. İmkanı yok iğneyle hamile kalmanizin.Şakamısın yalan.mı söylüyecem 3 aylık iğneden vuruluyordum hemde 2 senedir olmuyordu tüplerimi bağlatmaya gittiğimde öğrendim hamile olduğumu çünkü iğneninde bi koruyuculuğu yok
Yemin ederim bak beni tanıyorsun 2 ay önce igne günü en fazla 3 gün geciyor ben tam 5 6 gün gecirdim igne oldum ardan 30 dkka gecmedi ilişki oldu hamile felan kalmadimİnanmadım
"Aylık enjeksiyon ile doğum kontrolü etkinliği son derece yüksek olan bir yöntemdir. Yapılan araştırmalarda uygun şekilde kullanıldığı taktirde hamile kalma olasılığının %1'den daha düşük olduğu saptanmıştır."
Yemin ederim bak beni tanıyorsun 2 ay önce igne günü en fazla 3 gün geciyor ben tam 5 6 gün gecirdim igne oldum ardan 30 dkka gecmedi ilişki oldu hamile felan kalmadim
Mesela ara veriyorum 2 ay tekrar igne vurulup korunmada devam ediyorum hamile kalmıyorum.
Teşekkür ediyorumAllah rızkını verir.
Kısmeti var mis ki olmuş tutmuş
Eşiniz de destek olur bu 9 aylık süreçte
Hayırlı olsun.
Önemli olan pişman olacağın bi karar vermemek
İğneyi bıraktıktan sonra tekrar doğurganlık olması için belirli bir süre geçmesi gerekiyor zaten. Korunmamışlar hamile kalmış yok kalbi atmıyor bıdı bıdı.
Kesinlikle hem de geri çekilme evet yont3m degil ama onla bile korunan var. Yapamıyorlar 5 dkkalik zevk için yazık günah ben aldırma yada aldirmama kısmına karışamam ama tedbir konusuna soru sormuş karisir8m.İğneyi bıraktıktan sonra tekrar doğurganlık olması için belirli bir süre geçmesi gerekiyor zaten. Korunmamışlar hamile kalmış yok kalbi atmıyor bıdı bıdı.
Ben 3 aylık olani yaptirmistim sanirim su an yeniden denemeye cesaretim yok tabiEvet aralıklı olarak kullandım mesela 1.5 yıl oldu şuan bıraktım vücudumu dinlendiriyorum. 3 aylik evet çok şisiriyor ama aylik daha iyi
2016 2018 2021 3 çocuğum var sonuncu da bende sizin gibiydim kabus gibi gelmişti hocaları dinliyorum doktorları dinliyorum hayatı zindan etmiştim kendime neredeyse sonra düşündüm 2 Tanesinin garantisini kim veriyor da yeter diyebiliyorum depremler afetler kazalar geldi aklıma yaşama hakkını vermek almak bana düşmüyorHiç istemiyorum aldırmayı hiççççç ama korkuyorum da yetememekten bakamazsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?