3. gebelik , tecrubelerinizi dinlemek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mercandedee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
547
130
103
37
istemedginiz bi gebelik olunca nasil kabullendiniz , iki cocugum vardi ve supriz gebelik oldu . bi aya dogum var. korkiyorum. sezeryan olacak ve ikincim 13 aylik daha. ikisini krese yazdirdim agustosta baslicaklar. egerki 3. bebek uslu olursa ikincisi geri alicam kresten. biliyorum cok kucuk . ama bi yarim gun gidecek simdlik. bu konularda tecrubesi olan var mi ?

13 aylik cok kucuk zaten yenidoğan cogunlukla uyur bi sorunu olmassa insalahh yardimci olacak kimse yokmu onu göndermeyin kiyamamm yaa .sen direk yapamam edemem diye kendini sartlandirma
Allah yardimcin olsun ustesinden gelirsin saglikli buyurler insalah

2 numaraya kreş yerine yanınıza bakici dusunseniz?
Benim 6 aylık, 2 yas, 4 yaş çocuklarım .
3. Gebelik sürpriz.
Gebeligimin 7. Ayında yanıma yatılı yardımcı aldım.
Her şeyi bırakıp cocuklarimla 2 ay geçirdim.
O zamana kadar onlar da ablalarına alıştı.
Hep beraber oyun da oynadık, yemek de yaptık.
Bebekten sonra ilk bir ay uyun süreci oldu.
Sonrası yuvarlanıp gidiyor.
Çok gözünüzde buyutmeyin.

Kabullenme konusunda keşke şimdiye kadar yardim alsaydınız.
Ben 2 ay kadar destek aldım.
Kabullenmek konusunda değil, annemle olan anne-kız ilişkisini kızımla yasama endişem olduğu için.
Iyi de geldi.

Bebis 5 aylıkken mi hamile kaldınız?
Bi arkadaşımın başına aynısı gelmişti çocukların arası 13 ay hatta onların. Ama o ikinci bebekti.
2 numara doğduğunda çok uslu bir bebekti. Ikisi ikiz gibi büyüdüler. Şimdi çok iyi iki arkadaş gibi. Her şeyi birlikte yapıyorlar. Ama büyüğü ona ablalik yapıyor o haliyle çok tatlılar.

2 numaraya kreş yerine yanınıza bakici dusunseniz?
Benim 6 aylık, 2 yas, 4 yaş çocuklarım .
3. Gebelik sürpriz.
Gebeligimin 7. Ayında yanıma yatılı yardımcı aldım.
Her şeyi bırakıp cocuklarimla 2 ay geçirdim.
O zamana kadar onlar da ablalarına alıştı.
Hep beraber oyun da oynadık, yemek de yaptık.
Bebekten sonra ilk bir ay uyun süreci oldu.
Sonrası yuvarlanıp gidiyor.
Çok gözünüzde buyutmeyin.

Kabullenme konusunda keşke şimdiye kadar yardim alsaydınız.
Ben 2 ay kadar destek aldım.
Kabullenmek konusunda değil, annemle olan anne-kız ilişkisini kızımla yasama endişem olduğu için.
Iyi de geldi.
yardimci imkansiz. maddiyat yetersiz kres ucretsiz old icin yazdirdim

Bi arkadaşımın başına aynısı gelmişti çocukların arası 13 ay hatta onların. Ama o ikinci bebekti.
2 numara doğduğunda çok uslu bir bebekti. Ikisi ikiz gibi büyüdüler. Şimdi çok iyi iki arkadaş gibi. Her şeyi birlikte yapıyorlar. Ama büyüğü ona ablalik yapıyor o haliyle çok tatlılar.
hayir 9 aylikti . oki kizim var bu erkek. erkek cocuklari daha yaramaz uyumaz olurlar diye biliyorum

ikincim 14. ayinda 3. dohunca 16. ayinin icinde olacak.

istemedginiz bi gebelik olunca nasil kabullendiniz , iki cocugum vardi ve supriz gebelik oldu . bi aya dogum var. korkiyorum. sezeryan olacak ve ikincim 13 aylik daha. ikisini krese yazdirdim agustosta baslicaklar. egerki 3. bebek uslu olursa ikincisi geri alicam kresten. biliyorum cok kucuk . ama bi yarim gun gidecek simdlik. bu konularda tecrubesi olan var mi ?

tecrübeyi bilemem ama kreşe yazdırmanız çok yanlış. bebek geldi bizi evden gönderiyorlar diye düşünecek ikiside...ustelik 13 ay daha bebektir ben kızımı 26 aylikken kreşe verip bozulmuş psikolojisiyle 2 ayda geri aldim. yapmayın sakin

tecrübeyi bilemem ama kreşe yazdırmanız çok yanlış. bebek geldi bizi evden gönderiyorlar diye düşünecek ikiside...ustelik 13 ay daha bebektir ben kızımı 26 aylikken kreşe verip bozulmuş psikolojisiyle 2 ayda geri aldim. yapmayın sakin
[/QUOTen buyugu 4 yasini dolduruyo zaten kendi istiyo arrik kresi. ikincim 13 dgl pardon su an 15. ayin icinde

Benim de çocuklarımın yaşları yakın.
Kreşe vermeyi hiç düşünmemiştim.
Deneyin bakalım.
Çocuk zorlanırsa mutlaka geri alın, baskı yapmayın.
Daha o da bebek sayılır.

4 yaş uygun ama zamanlama yanlış kendidi istiyorsa gitsin tabiki.15 ayda çok çok çok küçük. kreş hatasına düşmeyin bi şekilde büyürler..

yardimci imkansiz. maddiyat yetersiz kres ucretsiz old icin yazdirdim

Ailenizden yardim alın.
13 aylık bebeği ücretsiz hangi kreş alıyor pek bilmiyorum kusura bakmayın.
Evde bebekle sizi bırakıp gitmesi çocuğa daha zor olabilir.
Bir kaç saat evden uzaklaşacak diye huysuz bir çocukla geri kalan saatlerde baş etmeye çalışmak sizi daha çok yorar.
Ilk 3 ay yardim alabileceğiniz anneanne/babaanne yada kardeşlerden olabilir, varsa kimseniz bu şekilde deneyebilirsiniz

Bir vloger var "3 erkek çocuğuyla hayat" diye, onu takip ediyorum. O başediyor, hem de tek başına, onu takip edebilirsiniz, içiniz rahatlar biraz

Ailenizden yardim alın.
13 aylık bebeği ücretsiz hangi kreş alıyor pek bilmiyorum kusura bakmayın.
Evde bebekle sizi bırakıp gitmesi çocuğa daha zor olabilir.
Bir kaç saat evden uzaklaşacak diye huysuz bir çocukla geri kalan saatlerde baş etmeye çalışmak sizi daha çok yorar.
Ilk 3 ay yardim alabileceğiniz anneanne/babaanne yada kardeşlerden olabilir, varsa kimseniz bu şekilde deneyebilirsiniz
kimse yok yurtdisindsyim. zaten denicem geri alabilirim

hayir 9 aylikti . oki kizim var bu erkek. erkek cocuklari daha yaramaz uyumaz olurlar diye biliyorum
Benim ilk ikisi erkek.
Araları 25 ay.
Iki numara en uslularıydı.
Ilk 6 ay sadece emzirirdim ve uyurdu.
Anne ne kadar rahat olursa yenidoğan o kadar olur.
Anne ne kadar gerginse bebek o kadar gergin...
Şimdiden Böyle düsünmeyin.
Kolay bir bebeginiz olur inşallah.

İkinci bebeğinizi kreşe vermeyebilirdiniz. Bu benim fikrim tabii.
Yani illaki zor olacak ama küçük henüz, bir şekilde bakarsınız.
Ben de 3. Bekliyorum,doğuma az kaldı.
5yaşında ikizlerim var, ana okuluna başlayacaklar. Bu bile endişelendiriyor umarım kendilerini dışlanmış hissetmezler diye.
Sizinki çok küçük.
İlk 1 ay zorlanır sonra düzen kurarsınız.
Allah kolaylık versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X