3 gözü gazlı 1gözü elektrkli ocak

tgbaa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
5
0
16
Ankara
kızlar fırınlı ocakta bi 4 gözü gazlı var bide 3 gözü gazlı biri elektrikli olan var bu elektrkli olan nasıl kullanışlı mı ya da kullananlar var mı

daha önce evimizde vardı geç ısınır fakat diğer gözlere göre daha çabuk pişirir ısısı daha yüksek oluyor ;)

Yıllarca yurtta yaşamış biri olarak elektrikli ocaklardan nefret ediyorum zor ısınır pişirmek uzun sürer o yüzden ben hiç düşünmüyorum, direk 4 gözü de gaz olan ocaklardan alacağım. Ama doğalgaz yoksa tüp bittiği zaman yarı yolda bırakmaktan kurtarabilir.

Eğer doğalgaz kullanıyorsan bir gözü elektrikli ocak alman pek bir mantıklı değil. Çünkü doğalgaz deprem vb. gibi doğal afetler dışında pek kesilmez. Dolayısıyla 4 gözlü ocağı 3 göze indirmek mantıklı değil. Mutfağın müsaitse ve fırınlı aygaz kullanma imkanın varsa, fırınlı aygazların üzerindeki ocak gözlerinin daha büyük ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Eğer mutfaktaki konseptine aykırı değilse cam yüzeyli ocakların da temizliği çok güzel. Ürün önerim şu;
Profilo FRS5131GML Cam Ocaklı Fırın
Profilo FRS5131GML Cam Ocakl Frn - Gzel Evim || Ev Gzelletirme Merkezi

merhaba arkadaşlar bi konuda yardım istiyorum. dün siemensten beyaz eşyalarımızı beğendik hala model değiştirme sansım var. sizce ankastre ocagım elektriklimi yoksa gazlımı olsun evimizde doğalgaz yok merkezi sistem var tüp kullanıcaz sizce hangisi her acıdan daha iyi olucak tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler

kızlar fırınlı ocakta bi 4 gözü gazlı var bide 3 gözü gazlı biri elektrikli olan var bu elektrkli olan nasıl kullanışlı mı ya da kullananlar var mı

benim fırımda böyle,elektirikli bölümünü hiç kullanmıyorum.tavsiye etmem

Son düzenleme:
Back
X