Beta hcg 9.12 den 9.7 oldu 😔

Kediseversarisin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2025
51
32
3
33
Kızlar 26 temmuzda kan testi yaptırmıştım. 9.12 çıkmıştı reglime 2 gün vardı. Sevinmiştim baya. Dün sağlık ocağında yine yaptırdım bugün çıktı sonucu 9.7 yani 3 gün arayla bu değer böyle. Reglim 2 gün geçti. Hastaneye gittim doktor 9 düşük Bi değer hamilelik değil zaten dedi. Olsa bile kimyasal olmuştur dedi. Yine kan testi yaptı sonucu yarın çıkacak. Benim anlamadığım bu küçük değerde neden kalmış başına gelen oldu mu. Bi de testte önceki değer 9.9 yazıyo benim öyle Bi değerim yoktu ki.

Eklentiler

• Screenshot_20250730_121747_Drive.webp
    Screenshot_20250730_121747_Drive.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar 26 temmuzda kan testi yaptırmıştım. 9.12 çıkmıştı reglime 2 gün vardı. Sevinmiştim baya. Dün sağlık ocağında yine yaptırdım bugün çıktı sonucu 9.7 yani 3 gün arayla bu değer böyle. Reglim 2 gün geçti. Hastaneye gittim doktor 9 düşük Bi değer hamilelik değil zaten dedi. Olsa bile kimyasal olmuştur dedi. Yine kan testi yaptı sonucu yarın çıkacak. Benim anlamadığım bu küçük değerde neden kalmış başına gelen oldu mu. Bi de testte önceki değer 9.9 yazıyo benim öyle Bi değerim yoktu ki.
Verdiğin yerlere danissaydin keşke canım en son verdiğin sonucun çıktımı

26 temmuz 9.12
29 temmuz. 9.7 çıktı.
Birini özelde yaptırdım. İkincisini sağlık ocağında. Bugün doktora gidince yine kan alındı sonucu yarın çıkar. Benim anlamadığım neden düşmüyor ya da yükselmiyor öyle kalmış. Regl de olmuyorum. Kimyasal diye düşünüyorum bakalım yarın ki sonuçta düşmüş olacak mı?

26 temmuz 9.12
29 temmuz. 9.7 çıktı.
Birini özelde yaptırdım. İkincisini sağlık ocağında. Bugün doktora gidince yine kan alındı sonucu yarın çıkar. Benim anlamadığım neden düşmüyor ya da yükselmiyor öyle kalmış. Regl de olmuyorum. Kimyasal diye düşünüyorum bakalım yarın ki sonuçta düşmüş olacak mı?
Farklı yerlerde yaptırdığınız için olabilir. Aynı yerde 2 gün arayla yapın isterseniz

26 temmuz 9.12
29 temmuz. 9.7 çıktı.
2 saat sonra e nabiza da düşüyordu canım

26 temmuz 9.12
29 temmuz. 9.7 çıktı.
Aynı yerde yaptırmak daha önemli. Ama muhtemelen kimyasala dönecek çok düşük değerler🥲

Ben de öyle düşünüyorum. Bi an önce döner umarım değerler uzun sürmez inş. Böyle daha kötü çünkü.
Aynı yerde yaptır referans aralığı farklı olabilir inşallah senle kalır bebeğin sağlıkla kucağına alırsın bu dönemde uzan dinlen bol bol su iç tutunma aşamasında Allah gönlüne göre versin

26 temmuz 9.12
29 temmuz. 9.7 çıktı.
Askım yanlıs bilgi vermiş olmayayım ama sağlık ocsgında kanşar 1 gun boyunca bekliyor aksam veriyolar ben eşimle nikahımız olucsakken akdeniz anemisi taşıyıcısı cıktık sağlık ocagınds yağılmıstı esimin yesti orda baya beklemis sonrs baska hastanede yapıldıgında öylr bi sonuc cıkmamıstı

Back
X