- 6 Mart 2024
- 12.276
- 24.422
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yumurtanız döllendi benim moralim çok bozuldu 20 yumurtam toplandı.14 tanesi ılgun geldi ama sadece 5 tanesi döllenmiş. 5 güne gidecek mi o bile belli değil. Eşimde morfoloji sorunu var. Bende görünen bir şey yok. 31 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ama korkuyorum ve üzgünüm. Allah hayırlısını nasip etsin. Ne mutlu sizin adınıza sevindimİnşallah sonuç hayırlısıyla pozitif olurben de tüp bebek tedavisi ile anne oldum
inşallah size de mutlulukla nasip olsun
embriyolar iyi maşallah
![]()
Çok teşekkür ederimKaç yumurtanız döllendi benim moralim çok bozuldu 20 yumurtam toplandı.14 tanesi ılgun geldi ama sadece 5 tanesi döllenmiş. 5 güne gidecek mi o bile belli değil. Eşimde morfoloji sorunu var. Bende görünen bir şey yok. 31 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ama korkuyorum ve üzgünüm. Allah hayırlısını nasip etsin. Ne mutlu sizin adınıza sevindim![]()
Henüz daha söylemediler eşimin morfolojisi %2 sperm başında anomolilikler var. Büyük baş gibiÇok teşekkür ederiminşallah en kısa sürede size sağlıkla, mutlulukla nasip etsin
Ben çok opu oldum. Her seferinde farklı sayılar ve döllenme olmuştu. Döllenme olmadıysa yumurta kalitesi de kötü olabilir. Bir şey söylediler mi? Eşinizin morfoloji kaç?
Morfoloji 2 kötü değil aslında. Birçok insanın öyle. Özel notlar mı var Spermiyogramda?Henüz daha söylemediler eşimin morfolojisi %2 sperm başında anomolilikler var. Büyük baş gibibenim amh değerim 3.41
Ben sigara hiç kullanmadım eşimde 1 yıl önce bıraktı sigarayı. Özel not var evet sperm değerinde baş anomlisi ve amorf baş varmış. Büyük baş spermmiş. 1 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu eşim. 1 gebelik kaybımda varikosel ameliyatı oldu sonra gebe kaldım ancak kalbi durdu.Morfoloji 2 kötü değil aslında. Birçok insanın öyle. Özel notlar mı var Spermiyogramda?
Yumurta kalitesi için bir şey yapmış mıydınız? Sigara falan var mı?
Bir de hiç bilemezsiniz belki de onların hepsi 5.güne gidecek. 3.gün embriyosu ile hamile kalan da çok var.
5. güne gitmezse 3. gün transfer edebilirler, moralinizi bozmayınKaç yumurtanız döllendi benim moralim çok bozuldu 20 yumurtam toplandı.14 tanesi ılgun geldi ama sadece 5 tanesi döllenmiş. 5 güne gidecek mi o bile belli değil. Eşimde morfoloji sorunu var. Bende görünen bir şey yok. 31 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ama korkuyorum ve üzgünüm. Allah hayırlısını nasip etsin. Ne mutlu sizin adınıza sevindim![]()
Eşiniz glutatyon da kullanabilir. Lipozomal olmalı.Ben sigara hiç kullanmadım eşimde 1 yıl önce bıraktı sigarayı. Özel not var evet sperm değerinde baş anomlisi ve amorf baş varmış. Büyük baş spermmiş. 1 yıl önce varikosel ameliyatı olmuştu eşim. 1 gebelik kaybımda varikosel ameliyatı oldu sonra gebe kaldım ancak kalbi durdu.
Toplam sperm 40000 milyon
1 mt 10.000 milyon ileri hız %7 yavaş hız %15
Kafam oldukça karışık yumurta için ve sperm için takviye de kullanıyorduk. Sağlıklı da besleniyoruz aslında. Nasip yaa. Ben çok çok üzüldüm![]()
Pazartesi aradılar çarşamba ve cuma arayacaklarını soylediler. Glutatyon nedir daha önce duymadım.Eşiniz glutatyon da kullanabilir. Lipozomal olmalı.
Ben de çok uğraştım yıllarca. İnanın pes etmiştim artık. Bir zamanı var belki de her şeyin. İnşallah bekletmeden en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız
Sizi her gün arayacaklar değil mi? İnşallah o embriyolar sağlıklı olur da size evlat olur![]()
Antioksidan. Biz serum olarak almıştık toz olarak da. Toz olarak lipozomal öneririm.Pazartesi aradılar çarşamba ve cuma arayacaklarını soylediler. Glutatyon nedir daha önce duymadım.
Doktor mu önerdi peki size nasıl alabilirim ??Antioksidan. Biz serum olarak almıştık toz olarak da. Toz olarak lipozomal öneririm.
İnşallah güzel haberler verirlero haberi beklemek ne demek çok iyi biliyorum.
Serumu biz araştırmıştık ve doktor kontrolünde hastanede taktırdık. Diğerini de doktorumla konuşarak içmiştik. Toz olanı da kullanabilirsiniz. Lipozomal glutatyon.Doktor mu önerdi peki size nasıl alabilirim ??
Dediklerinizi doktor ile görüşeceğim. Beni yanlış anlamassınız siz kaç yaşındayız eşiniz kaç yaşında tüp bebek ile mi oldu süreçleriniz nasıl ilerledi kaç kere opu oldunuz ? Bize doktorlar gülüyorlar bazen sinirim bozuluyor soru soruyorum tıbbi şeyleri siz bilemezsiniz gibi. Ben genelde çok soru soruyorumSerumu biz araştırmıştık ve doktor kontrolünde hastanede taktırdık. Diğerini de doktorumla konuşarak içmiştik. Toz olanı da kullanabilirsiniz. Lipozomal glutatyon.
Ben çok vitamin kullandım aslında. Kan tahlilleri de yaptırmıştım.
Estağfurullah neden yanlış anlayayımDediklerinizi doktor ile görüşeceğim. Beni yanlış anlamassınız siz kaç yaşındayız eşiniz kaç yaşında tüp bebek ile mi oldu süreçleriniz nasıl ilerledi kaç kere opu oldunuz ? Bize doktorlar gülüyorlar bazen sinirim bozuluyor soru soruyorum tıbbi şeyleri siz bilemezsiniz gibi. Ben genelde çok soru soruyorum
Ne kadar zorlu yollardan geçmişsiniz 6 opu. Dile kolay. Rabbim evladınızla güzel yaşamayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun size.Estağfurullah neden yanlış anlayayımben 42 yaşındayım. Benim yaştan dolayı yumurta kalitesizliğim vardı. Eşim de 42 yaşında. Tüp bebek tedavisi ile anne oldum
6 opu oldum. 1 rahim çizme, 3 transfer
Ben de çok soru sorarım hatta ilaç dozuna bile karıştığım olmuştur. Bilinçli olmak her zaman en güzeli. Ben çok okurdum araştırırdım. Sağ olsun 1-2 arkadaşım da bu süreçte bilgileriyle bana çok yardımcı oldular. Ben son opu karımda günde 10-15 vitamin kullandım![]()
Teşekkür ederimNe kadar zorlu yollardan geçmişsiniz 6 opu. Dile kolay. Rabbim evladınızla güzel yaşamayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun size.
Çok teşekkür ederim. Benim sanırım en büyük problemim eşimin spermi, çok kalitesiz ve bağışıklığı düşük. Doktorlarla buna göre konuşayım dedikleriniz benim için çok değerli.
Zoi max kullanıyordum. Bakalım d vitamini de alacağım ek olarak. Sizin dedikleriniz de doktora soracağımTeşekkür ederimAminn
inşallah en kısa zamanda size de nasip olsun sağlıkla, mutlulukla
Bence siz de yumurta kalitesini ihmal etmeyin. Siz de vitamin kullanın![]()
Mutlaka q10, alpha lipoic asit, d3, b12 falan da kullanın. Ben son opuda b12 iğnesi yaptırmıştım. Tabi tahlil sonrası.Zoi max kullanıyordum. Bakalım d vitamini de alacağım ek olarak. Sizin dedikleriniz de doktora soracağım![]()
Tek embriyo ile mi ikiz oldu3. Gun 8 hücreli ile ikizlerim oldu . Bizde çok üzülmüştük 5. Güne giden olmadı hıc die