• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gun 6 hucreli embriyo kaliteli midir

ilkelabdi

Ne huzuru ya huzurevi mi burasi?
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.268
780
73
Merhaba arkadaslar 3.gun 6 hucreli embriyo kalitesi hakkinda bilginiz var mi ve 5.gune gitme olasiligi nedir

3.günde 8-10 hücreli olmalı diye biliyorum 6 hücreli muhtemelen orta kalitedir. kızım 3.gün embriyosu idi ama hücresini bilmiyorum iyi kalite demişti embriyolog.

Merhaba arkadaslar 3.gun 6 hucreli embriyo kalitesi hakkinda bilginiz var mi ve 5.gune gitme olasiligi nedir
Merhaba canım benim 7 tane vardı 3. Gün emriyosu 2 tanesi 8 hücreli iyi kalite dendi diğerleri orta kalite çıktı 5. Güne gitmediler inş seninki gider canım hayırlısı olsun 8 hücreli 2 tane 3. Gün transferi oldum ama tutmadı ne yazıkki ocak 2 de negatif le sonuçlandı 😔🤲 seninkiler inş ilerler 🤲

Merhaba canım benim 7 tane vardı 3. Gün emriyosu 2 tanesi 8 hücreli iyi kalite dendi diğerleri orta kalite çıktı 5. Güne gitmediler inş seninki gider canım hayırlısı olsun 8 hücreli 2 tane 3. Gün transferi oldum ama tutmadı ne yazıkki ocak 2 de negatif le sonuçlandı 😔🤲 seninkiler inş ilerler 🤲
Merhaba insallah gider umudum bitti:(5.gune bekletmeden donduralim dedim olmaz dediler bakalim

Merhaba insallah gider umudum bitti:KK43:5.gune bekletmeden donduralim dedim olmaz dediler

Merhaba insallah gider umudum bitti:KK43:5.gune bekletmeden donduralim dedim olmaz dediler bakalim
Umudunuzu yitirmeyin nolur gün doğmadan neler doğar güzel haberlerini bekliyorum benim başıma öyle geldi senin başına öyle gelecek diye bir sey yok canım 🤲😘

Umudunuzu yitirmeyin nolur gün doğmadan neler doğar güzel haberlerini bekliyorum benim başıma öyle geldi senin başına öyle gelecek diye bir sey yok canım 🤲😘
Bi oncekinde de hucre sayisini soylemediler ama kotu demislerdi:(2.kez tedavi oluyorum

Back
X