- Emoji Skoru
- 1.009
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi yildiz4444
Bence çok iyi zaten normal test verme gününüze kadar ikiye katlayarak iyice artar değernormal degilmi 3 gun var daha adetime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence çok iyi zaten normal test verme gününüze kadar ikiye katlayarak iyice artar değernormal degilmi 3 gun var daha adetime
Ay İnsallah ya cok sukurBence çok iyi zaten normal test verme gününüze kadar ikiye katlayarak iyice artar değer![]()
Harika53 cikti degerim![]()
Bu arada haftasonu aciller kan testi alıyor mu gebelik içinAy İnsallah ya cok sukur![]()
Hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlere inşllah53 cikti degerim![]()
evet cok gonullu degiller de tup bebek tedavisi dedim doktorum istedi dedim aldilarBu arada haftasonu aciller kan testi alıyor mu gebelik için
İnsallah 2 gune tekrar vereyin bakayimHayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlere inşllahBenim de 9. Gün 111 çıkmıştı yani değerin gayet güzel katlanarak artar umarım
![]()
bugun doktorumu aradim soyledim degeri 53 ciktigini doktorda dedi ilac etkisi olabilir 6 sina belli olur dedi sizce ilac etkisinde 53 cikarmi ovitrelle kullanali 13 gun gecti ve bugunde gebelik testi yaptigimda koyulasma gordum biraz sizce ilac etkisimidir bosami sevindimİnsallah 2 gune tekrar vereyin bakayim![]()
Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba? Benim de 12 gün oldu ovitrelle üstünden, silik geldi. Doktorunuz 13. günü bile erken dediyse benim de erken o zamanbugun doktorumu aradim soyledim degeri 53 ciktigini doktorda dedi ilac etkisi olabilir 6 sina belli olur dedi sizce ilac etkisinde 53 cikarmi ovitrelle kullanali 13 gun gecti ve bugunde gebelik testi yaptigimda koyulasma gordum biraz sizce ilac etkisimidir bosami sevindim
merhaba benim beta degeri duzenli sekilde artiyor evde gebelik testinde de gunden gune koyulasma gordum iki gunde bir kan verdim su an betam 1500 civari doktorum biraz garantici ama benim ilk betam 53 gelmisti ben bunun igne etkisi olmadigini dusundum igne bu kadar yuksek cikarmazdi sizde silik gorduyseniz bence kan verin iciniz rahatlarMerhaba, sonucunuz ne oldu acaba? Benim de 12 gün oldu ovitrelle üstünden, silik geldi. Doktorunuz 13. günü bile erken dediyse benim de erken o zaman![]()
Kan testime daha üç gün var, bugün yedinci günüm. İdrar testi yaptım bu sabah koyulaşma yok maalesef, aynı duruyor hatta biraz daha silik gibi , ovitrelle in etkisi yeni geçiyor ya da kimyasal galibamerhaba benim beta degeri duzenli sekilde artiyor evde gebelik testinde de gunden gune koyulasma gordum iki gunde bir kan verdim su an betam 1500 civari doktorum biraz garantici ama benim ilk betam 53 gelmisti ben bunun igne etkisi olmadigini dusundum igne bu kadar yuksek cikarmazdi sizde silik gorduyseniz bence kan verin iciniz rahatlar
test markasida onemli ben erken gebelik testi yaptim koyulasma gosterdi ama farkli marka kaset testte cok silik gordum sonra baska marka aldim onda yine baya koyuydu markasida onemli yaniKan testime daha üç gün var, bugün yedinci günüm. İdrar testi yaptım bu sabah koyulaşma yok maalesef, aynı duruyor hatta biraz daha silik gibi , ovitrelle in etkisi yeni geçiyor ya da kimyasal galibainşallah ben de sizin gibi iyi haberleri alırım
![]()
Early predictor ile yaptım en iyisi diye, baya da bir para verdimtest markasida onemli ben erken gebelik testi yaptim koyulasma gosterdi ama farkli marka kaset testte cok silik gordum sonra baska marka aldim onda yine baya koyuydu markasida onemli yani
ben kan testime 4 gun kala evde silik cizgiyi gormustum yarin belki koyulasmaya baslae sizindeEarly predictor ile yaptım en iyisi diye, baya da bir para verdim![]()
Ay inşallah ya, yarın tekrar yapacağım testiben kan testime 4 gun kala evde silik cizgiyi gormustum yarin belki koyulasmaya baslae sizinde
İnsallah guzel haberler alirsiniz Allah yardimciniz olsun zor surecAy inşallah ya, yarın tekrar yapacağım testi![]()