3 gun adetim gecti hamilemiyim :((

sahinderya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
8
1
1
28
17 yasindayim bi iliskim var sevgilimle iliskiye girdik disari bosaldi ama icime bi damla gittinden flan emin degilim 3 gundur adetim gecikti bi gun geciktiginde test yaptim negatif cikti inssallah hamile degilimdir napicam ben :((((

17 yasindayim bi iliskim var sevgilimle iliskiye girdik disari bosaldi ama icime bi damla gittinden flan emin degilim 3 gundur adetim gecikti bi gun geciktiginde test yaptim negatif cikti inssallah hamile degilimdir napicam ben :KK43:(((
Testi tekrarla ya da kan ver net sonucu alırsın 3 gün geçmiş çıkar artık. Ne zaman birlikte olduğun da önemli geç döllenme filan olabilir o zaman çıkmaz testte geç çıkar. Adetten ne kadar önce birlikte oldun?

Cook tessekkur ederim icim rahatladi bn normalde yedisinde oluyodum koye gittim gecen sene yaz birin de olmaya basladim hep ole devam etti acaba gnemi ole bi degisiklik oldu bide hamilemiyimdir korkusu ucgundur var oyuzdende gecmisdir diye dusundum 26 sinda birlikte olduk isde adetim ucgun gecti

Neden öyle birsey yapip sonra hamile olmamak icin çırpınıyorsun anlamadm ya yapma yada arkadasin dedigi gibi korun

17 yasindayim bi iliskim var sevgilimle iliskiye girdik disari bosaldi ama icime bi damla gittinden flan emin degilim 3 gundur adetim gecikti bi gun geciktiginde test yaptim negatif cikti inssallah hamile degilimdir napicam ben :KK43:(((
Ben adet gördüğüm halde hamile kalmışım yani üstüne gormusum.ama fazla surmedi bugün düşük oldu.yani adet görsen bile guvenme heran herşey olabiliyor

17 yaşındasın sevgilin var ona tamam. ama iliski ne iliski??? birde acaba hamilemiyim diyosun hem kork hemde bu işi yap vallahi Allah evladinda hayirlisini nasip etsin eger boyle bir evlat vericekse de hic vermesin rezillik diz boyu sana degil anana babana aciyorum!!! kizim aklini başina al bir daha boyle bir hata da yapma!!!!

Ciddenn cok pismanim hamilemiyimdir belirtilerimde yok tek kasiklarim ariyo
Pişmanlığınız regl görene kadar, tekrar korku yaşayana kadar hiçbir önlem olmadan ilişki yaşamaya devam edersiniz, hayat sizin hayatınız genç hanım ama madem ilişkiye girecek kadar büyüdünüz o zaman Doğum kontrol yöntemlerini de öğrenmelisiniz.

Hamile değilsiniz.

Back
X