- 3 Aralık 2016
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi sahinderya
-
17 yasindayim bi iliskim var sevgilimle iliskiye girdik disari bosaldi ama icime bi damla gittinden flan emin degilim 3 gundur adetim gecikti bi gun geciktiginde test yaptim negatif cikti inssallah hamile degilimdir napicam ben(((
Adetten 5 yada 6 gun once falan
Cnm olabilirsinde olmayabilirsinde bunu tekrar test yaparak ögrenebilirsin.Ciddenn cok pismanim hamilemiyimdir belirtilerimde yok tek kasiklarim ariyo
Insaallah hakkinda hayirlisini diliyorumTest yaptim negatif cikti pazartesi tekrar deniycem inssallah yoktur
Ben adet gördüğüm halde hamile kalmışım yani üstüne gormusum.ama fazla surmedi bugün düşük oldu.yani adet görsen bile guvenme heran herşey olabiliyor17 yasindayim bi iliskim var sevgilimle iliskiye girdik disari bosaldi ama icime bi damla gittinden flan emin degilim 3 gundur adetim gecikti bi gun geciktiginde test yaptim negatif cikti inssallah hamile degilimdir napicam ben(((
17 yasindayim bi iliskim var sevgilimle iliskiye girdik disari bosaldi ama icime bi damla gittinden flan emin degilim 3 gundur adetim gecikti bi gun geciktiginde test yaptim negatif cikti inssallah hamile degilimdir napicam ben(((
Pişmanlığınız regl görene kadar, tekrar korku yaşayana kadar hiçbir önlem olmadan ilişki yaşamaya devam edersiniz, hayat sizin hayatınız genç hanım ama madem ilişkiye girecek kadar büyüdünüz o zaman Doğum kontrol yöntemlerini de öğrenmelisiniz.Ciddenn cok pismanim hamilemiyimdir belirtilerimde yok tek kasiklarim ariyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?