3.GÜN DONDURULMUŞ 8 HÜCRELİ TRANSFER OLANLAR POZİTİF ALAN VAR MI?

Benimde ilkk. Birazda ne yapıp yapmicagimi bilmiyorum yani sürekli yatmak mı gerekiyor napilmasi gerekiyor transfer sonrası bilmiyorum

Amiiin Allah razı olsun inşallah bize de ikizlerimizi kucağımıza almak nasip olsun

Benimde ilkk. Birazda ne yapıp yapmicagimi bilmiyorum yani sürekli yatmak mı gerekiyor napilmasi gerekiyor transfer sonrası bilmiyorum
Yatmak çözüm değil ilk 3 gün iyi dinlen sonrasında aşırı ağır olmadan hayatına dön kan dolaşımı tutunmayı destekliyor. Embriyo glue diye birşey varmış bende bu gün öğrendim embriyosu rahime yapıştırıyormuş tutunmayı çok destekliyormuş kimse söylemedi ben de yeni öğrendim ya

Ya benim doktorum o tarz şeyleri gereksiz görüyor açıkçası bana da mantıklı gelmiyo embriyo zaten rahimde yaşamına devam etmek istese eder zaten zorla tutamazsın ki onu orda. Bazıları yapiyo pozitif oluyo belki yapmasaydi da pozitif olacaktı zaten

Tabiki de öyle ama ne bileyim tedbir bizden takdir Allahtan hayırlısı ne ise o olsun siz de emeğinizin karşılığını alırsınız tahlil ne zaman sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…