- 25 Mayıs 2022
- 1.913
- 569
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Selam kızlar. Dondurulmuş 3. Gün transfer i ile 7-8 hücreli pozitif alan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bu konuyu ben de merak ediyorum, bugün 3.günümdü az önce arandım. Sizin nasıldı durumunuz?Selam kızlar. Dondurulmuş 3. Gün transfer i ile 7-8 hücreli pozitif alan var mı?
2 gün sonra test günüm benim embriyom 11 hücreliydi bekliyorum sabırlaSelam kızlar. Dondurulmuş 3. Gün transfer i ile 7-8 hücreli pozitif alan var mı?
ben varım biri 7 biri 8 di grade 1 negatif oldu benim maalesefSelam kızlar. Dondurulmuş 3. Gün transfer i ile 7-8 hücreli pozitif alan var mı?
Benim de bu şekilde aynı pazartesi test günüSelam kızlar. Dondurulmuş 3. Gün transfer i ile 7-8 hücreli pozitif alan var mı?
Benim de bu şekilde aynı pazartesi test günmerhaba hayırlı haberler alın inşaALLAH, genetik yapıldı mı
İnşaAllah hakkınızda en güzeli en kolay olsun. Hangi hastaneYok yapılmadı bir orta bir iyi kalite transfer edildi inşallah emeğimizi alırız
Gelecek tüp bebek merkezi AntalyaİnşaAllah hakkınızda en güzeli en kolay olsun. Hangi hastane
İnşallah pozitif olur canimmm. Belirti varmiiBenim de bu şekilde aynı pazartesi test günü
Bilmiyorum ya var ama ilaçlar da aynı etki ya herkes test yapıyor çubuk ben de yaptım ama hiç çift çizgi yok çok erken moral bozmak yok kan için de günümü beklicem ne gelirse allahtanİnşallah pozitif olur canimmm. Belirti varmii
Eveeet araştırırken gordum sizii bana umut oldunuz3. Gun 8 hücreli ikizlerim doğdu
Ben transfer olmadım canım bekliyom daha. Yaa 3. Gün embriyosu geç yerlesebiliyo siz ne zaman transfer oldunuz kaçıncı gününüz bugün transfer hariciBilmiyorum ya var ama ilaçlar da aynı etki ya herkes test yapıyor çubuk ben de yaptım ama hiç çift çizgi yok çok erken moral bozmak yok kan için de günümü beklicem ne gelirse allahtan
Halsizlik var gögüslerim bayağı şişti arada bir rahimde kramp ama ilaç yan etkileri de aynı
Sende nasıl gidiyor
Bu gün transfer günü dışında 7. Günüm doktor ile görüştüm cumartesi çağırdı kan için erken bakmak istiyorum normalde pazartesi idi ama varsa cumartesi de belli olacaktırBen transfer olmadım canım bekliyom daha. Yaa 3. Gün embriyosu geç yerlesebiliyo siz ne zaman transfer oldunuz kaçıncı gününüz bugün transfer harici
Evet ama bugünden test yapmissan bile çoook erken 5. Gün embriyosu gibi değil yani 3. Gün en en düşük 8. Günde nadiren belli olanlar var bazılarının 9. Gün bile negatif görüp 10. Günde pozitife dönmüş. Yani o yüzden daha erken yapıp moral bozma bu sefer stres oluyor insan ister istemez. Ki bazıları geç tutunuyor 12. Gün cikiyoBu gün transfer günü dışında 7. Günüm doktor ile görüştüm cumartesi çağırdı kan için erken bakmak istiyorum normalde pazartesi idi ama varsa cumartesi de belli olacaktır
Ya tabi ki herkes çift çizgi falan atınca 4. Günde yaptım çıkmadı sonra doktor ile görüştüm embriyo tutunmayı 6. Gün de tamamlayıp plasenta oluşmaya başlıyormuş bunun için beta yükseliyormuş transfer gününü de sayarsak 10. Gün oluyorEvet ama bugünden test yapmissan bile çoook erken 5. Gün embriyosu gibi değil yani 3. Gün en en düşük 8. Günde nadiren belli olanlar var bazılarının 9. Gün bile negatif görüp 10. Günde pozitife dönmüş. Yani o yüzden daha erken yapıp moral bozma bu sefer stres oluyor insan ister istemez.
Evet dondurulmustu canım . 2 ay rahim dinlendirme yapıldıEveeet araştırırken gordum sizii bana umut oldunuzsizinde dondurulmuş idi değil mi? Genelde hep 8. Hücrelilerin tazesinin tuttuğunu okudum nedense karşıma hep onlar çıktı. Ama dondurulmuş 8 hücreli güzel haberlere ihtiyacım var
![]()
Ayy bende taze mi dondurulmus mu diye doktorla düşünmüştük sonra ben bu sitede gezince hep dondurulmuş hikayelerinin tuttuğunu okumuştum dondurulmus istedik şimdi nereye baksam hep taze yi görüyorum ters psikoloji ahahahEvet dondurulmustu canım . 2 ay rahim dinlendirme yapıldı
Bunu rahmin uygunluguna göre belirliyorlar genelde bende Pcos olunca çok yumurta toplandı o yüzden istemedi doktor transferi . Ben hıc bısey bılmıyordum öyle gittim geldim Allah yüzümüze baktı . Rabbim sizede nasip etsinAyy bende taze mi dondurulmus mu diye doktorla düşünmüştük sonra ben bu sitede gezince hep dondurulmuş hikayelerinin tuttuğunu okumuştum dondurulmus istedik şimdi nereye baksam hep taze yi görüyorum ters psikoloji ahahah![]()