• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.GÜN DONDURULMUŞ 8 HÜCRELİ TRANSFER OLANLAR POZİTİF ALAN VAR MI?

Benim doktorum İstanbul da Florance Ninghting Yeşim hoca hem kendisi hem ekibi o kadar pozitif ve iyilerdi ki her zaman aradılar hep kontrol ettiler yaklaşımları çok güzeldi . Ben de Zonguldaktayım bulunduğum yerde hocamın arkadaşı var beraber yürüttüler kontrollerim bulunduğum yerde oldu benim için büyük avantajdı İstanbul a görüşme dışında iki defa gittim sadece opu ve transfer de gittim . Ay sonu gibi test yapacağım bakalım dualarınıza talibim 🙏🏻Bu arada sen hangi şehirde yaşıyorsun planlamanızı nasıl yaptınız nerede
Cok iyi yapmışsın canm💝 peki transfer olur olmaz Zonguldak'a geri mi döndün?. Ben de İstanbul da tedavi görüyorm aret kamar da. Normalde Doğu bölgesinde ikamet ediyorum fakat tedavi için birkaç aylığına geldim

Cok iyi yapmışsın canm💝 peki transfer olur olmaz Zonguldak'a geri mi döndün?. Ben de İstanbul da tedavi görüyorm aret kamar da. Normalde Doğu bölgesinde ikamet ediyorum fakat tedavi için birkaç aylığına geldim
Evet kuzum 5 saatlik yol doktorum sıkıntı yok mola vere vere gidin dedi öyle de yaptık . Transfer sonrası 1 saat dinlenip yola çıktık bugün t+ 5. Günümdeyim 🥲

Back