3.gun embiryo transferi olanlar ilk belirtileriniz ne zaman basladi

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
299
123
Ilk belirtileriniz ne zaman basladi kizlar

Ilk belirtiniz nadildi, hangi gun basladi

Benimde 3.gun embriyosu bugün 7.gunum carsamba test tarihi ama ben pazartesi yapmayi düşünüyorum

Belli bir belirtim yok acikcasi belimde ve sirtimda bir agri var bugün ara ara kasiklarima sanci girdi sadece iyimi kötümü bilmiyorum ınsallah guzel sonuclar aliriz hep birlikte
sen ne surectesin kacinci günün

Bende hic bir belirti yoktu sadece 9-10.cu günler civari kasik agrim olmuştu cok hafif.

Benimde 2. Gunum ,insallah hamile kaliriz ,12 senedir bekliyorum,hic belirti yok henuz

Benimde 2. Gunum ,insallah hamile kaliriz ,12 senedir bekliyorum,hic belirti yok henuz
Belirtiye çok takilmamak lazim bundan önce 3 negatifim var ikisinde bütün belirtileri yasadim ama negatif oldu
Igne ilac kullandigimiz için o belirtiler
Inşallah rabbim emeklerimizin karsiligini verir

Merhabalar belirtileriz hicmi yokk benimde bugun 9 gunum hic bir belirtim yok kendimi iyice hamile moduna soktum ama gun gectikce piskolajim bozuluyo sanki durdukyere agliyorum sanki olumsuz gibii icim sıkılıyor biraz olumlu cevaplar alsak dimii ilk denemem tub bebekte 8 yumurta toplandi 3dollendi ve ikisi kaldi tam transfer aninda birinin bozuldunu en kalitelinolani transfer edildini solediler ama yerlesme kanaması olmadi yada nebilim gogus hassasiyetim yok sadece kasik ve karin agrim var neolur guzel seyler soleyin

Kızlar bugün benim 11. Günüm pazartesi kanda belli olacak..
Ilk tedavimde test gününden 3 gün önce adetim geldi sivilcem oldu.. bunda yok acaba ilaçlar mı durduruyor adetimi estrofem falan bir bilginiz var mı?
Bir yanım oldu diyor bir yanım olmadı diyor hiç iyi değilim çok tedirginim.. bide 9. Gün şiddetli kasık ağrısı vurup gitti ağrı kesici içtim öyle geçti...

Ilk belirtileriniz ne zaman basladi kizlar
Benimde 3. Gün embriyosuydu hiç kendimi dinlemedigim için belirti ne zaman oldu bilmiyorum ya da ne oldu 10. Gun bı arkadaşıma foto atmstm bı güzellik gelmiş hamilemisin yoksa demişti sonra test yaptm hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra bulantılar başladı.

Merhaba kızlar
Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.

8-9.günler çok şiddetli şekilde bıçak saplanır gibi kasık ağrım oldu. Ara arada bulantım oluyordu. Vücudum çok hassas benim bulantım belkide o yüzden o kadar erken oldu. Bu belirtilerle şuan 3 aylık kızım ellerinizden öper teyzeleri ❤☺

Amin melike insallah bizlerde bebeklerimize hamile kaliriz,Ne mutlu size omurlu olsun kiziniz,insallah

Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah..
Bizede dua eder misiniz lütfen...
Benim 9. Günden beri şiddetli kasık ağrısı vurup gidiyor bacağıma vuruyor ağrı..
Bugün 11. Günüm yine aynı ağrı kesici içtim yarım saat önce.. ağrı vurup gidiyor 10 dk sonra tekrar geliyor.. benim aslında hiç umudum yok.. çünkü idrar testi 9. Günüm de negatif verdi umudum kırıldı.. sizin yazınızı okuyunca tekrar umutlandım.. Ben bu ağrıların ilaçtan olduğunu düşünüyorum..
Umarım yanılıyorumdur.. inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız.. inşallah...

Amin melike insallah bizlerde bebeklerimize hamile kaliriz,Ne mutlu size omurlu olsun kiziniz,insallah
Amin canım inşallah inşallah
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Daha önce ya bir topikte karşılaştık yada aynı merkezde tedavi gördük emin olamıyorum.
Tedavin nerde oldu bende İzmirde tedavi oldum ☺
Amin canım Allah razı olsun güzel duan için
Her zaman dualarımdasınız
Tanıdığım tanımadığım bütün herkese dua ediyorum
Rabbim rahminizi kucağınızı doldursun inşallah

Sana bir umut verici olay daha anlatayım ☺
5.gün merkez e2 ve progestoron tahlili istedi.
Betayada baktırdım 0.42 çıktı. Ben olmadı diye ümidimi kesmiştim 12.gün 270 değerini gördüm ☺

Bir cok tedavi gordugum icin mutlaka yazismis olabiliriz,simdiki drum serife dikayak,tavmergende yapiyor

Bir cok tedavi gordugum icin mutlaka yazismis olabiliriz,simdiki drum serife dikayak,tavmergende yapiyor
Olabilir canım çünkü yabancı gelmiyorsun.
İnşallah bu son tedavin olur evladına kavuşursun canım

Kizlar selam benim de 8.gunum hic belirtim yok insallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunmustur insallah dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…