Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ah canım üzülmemek ne mümkün ki 2 aydır bu anın hayalini kuruyorsun ve sonuç hüsran. Gerçekten hiç kolay değil ama elimizden gelende bir şey yok ne yazık ki
Merhaba, uzulmeyin demek istemiyorum buradaki negatif haberlerine birbirimiz için bile cok üzülüyoruz. Ama çabuk toparlayın ve vazgeçmeyin tez vakitte bebeğinizi alacaksınız kucağınıza insallah
Merhaba, uzulmeyin demek istemiyorum buradaki negatif haberlerine birbirimiz için bile cok üzülüyoruz. Ama çabuk toparlayın ve vazgeçmeyin tez vakitte bebeğinizi alacaksınız kucağınıza insallah
Merhaba canım. Benimde 3.gün 8 ve 7 hücreli 2 embriyom vardı sadece ikisinide transfer oldum. İlk transferim ve inşallah son olacak. 9.gün idrarda çift gördüm 10.gün 37 çıktı değerim. 12. Gün 124 çıktı. Yarın tekrar vereceğim 14.gün inşallah katlanmıştır. Sana da umut olsun.
Merhaba canım. Benimde 3.gün 8 ve 7 hücreli 2 embriyom vardı sadece ikisinide transfer oldum. İlk transferim ve inşallah son olacak. 9.gün idrarda çift gördüm 10.gün 37 çıktı değerim. 12. Gün 124 çıktı. Yarın tekrar vereceğim 14.gün inşallah katlanmıştır. Sana da umut olsun.
Maşallah bak ne güzel katlanmış Allah in izniyle dahada katlanır bana da dua edin hepimizin öyle çok ihtiyaci var ki duaya peki belirti var mıydı sizde
Maşallah bak ne güzel katlanmış Allah in izniyle dahada katlanır bana da dua edin hepimizin öyle çok ihtiyaci var ki duaya peki belirti var mıydı sizde
Amin cnm inşallah.. Kasık ağrısı vardı ilk günden beri onun şiddeti azaldı adet sızısı gibi kaldı. 5.gün sürüntü şeklinde lekelenmem oldu. Göğüs ağrısı hala yok o genelde çatlatma iğnesiyle oluyor benimki dondurulmuş doğal siklustu.