3. Gün embiryosu

Benim İlk günden beri bel bacak ağrısı var bu gün de göğüs uclarim ağrıyo gibi ama ben belirti aramıyorum
Yani ben de belirti aramak istemiyorum birsürü ilaç kullandığımızdan ama yine de hiç transfer olmamış gibi hiçbirşey yok bende:)

Ah canım üzülmemek ne mümkün ki 2 aydır bu anın hayalini kuruyorsun ve sonuç hüsran. Gerçekten hiç kolay değil ama elimizden gelende bir şey yok ne yazık ki
Merhaba, uzulmeyin demek istemiyorum buradaki negatif haberlerine birbirimiz için bile cok üzülüyoruz. Ama çabuk toparlayın ve vazgeçmeyin tez vakitte bebeğinizi alacaksınız kucağınıza insallah🙏🏻

Merhaba, uzulmeyin demek istemiyorum buradaki negatif haberlerine birbirimiz için bile cok üzülüyoruz. Ama çabuk toparlayın ve vazgeçmeyin tez vakitte bebeğinizi alacaksınız kucağınıza insallah🙏🏻
Amin inşallah. Umarım çabuk atlatabilirim sağolsun eşim çok destek oluyor yoksa ben kendime çok yükleniyorum o beni dinginliyor biraz

Merhaba arkadaşlar aranızda 3. Gün embiryosu ile hamile kalan var mı yani elbette vardır ama sanki 5. Gün için daha zor

Merhaba canım. Benimde 3.gün 8 ve 7 hücreli 2 embriyom vardı sadece ikisinide transfer oldum. İlk transferim ve inşallah son olacak. 9.gün idrarda çift gördüm 10.gün 37 çıktı değerim. 12. Gün 124 çıktı. Yarın tekrar vereceğim 14.gün inşallah katlanmıştır. Sana da umut olsun. 🩵🩷

Merhaba canım. Benimde 3.gün 8 ve 7 hücreli 2 embriyom vardı sadece ikisinide transfer oldum. İlk transferim ve inşallah son olacak. 9.gün idrarda çift gördüm 10.gün 37 çıktı değerim. 12. Gün 124 çıktı. Yarın tekrar vereceğim 14.gün inşallah katlanmıştır. Sana da umut olsun. 🩵🩷
Maşallah bak ne güzel katlanmış Allah in izniyle dahada katlanır 🙂 bana da dua edin 🙃 hepimizin öyle çok ihtiyaci var ki duaya peki belirti var mıydı sizde

Maşallah bak ne güzel katlanmış Allah in izniyle dahada katlanır 🙂 bana da dua edin 🙃 hepimizin öyle çok ihtiyaci var ki duaya peki belirti var mıydı sizde

Amin cnm inşallah..💕 Kasık ağrısı vardı ilk günden beri onun şiddeti azaldı adet sızısı gibi kaldı. 5.gün sürüntü şeklinde lekelenmem oldu. Göğüs ağrısı hala yok o genelde çatlatma iğnesiyle oluyor benimki dondurulmuş doğal siklustu.

Back
X