Bende ayın 12 de transfer oldum transfer günü sayılıyormu acabaYaaa çook güzel haberlerben de ayın 14ünde 3. Gün 2 tane embriyo transferi oldum bugün T+7.günüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayın 12 de transfer oldum transfer günü sayılıyormu acabaYaaa çook güzel haberlerben de ayın 14ünde 3. Gün 2 tane embriyo transferi oldum bugün T+7.günüm.
Aaa sizinde 9.gününüz bugün inşallah güzel haberler alalım inşallahBende ayın 12 de transfer oldum transfer günü sayılıyormu acaba
Çok şey hıssettım ama 8.gün kan verdım acılde negatif dedı doktorum 24 önce verme dedı ama morelım bozulduAaa sizinde 9.gününüz bugün inşallah güzel haberler alalım inşallahhissettiğiniz bir şey var mı ?
Ama sen ben gıbı yapma bekle sonra daha çok stres yapıyorsunAaa sizinde 9.gününüz bugün inşallah güzel haberler alalım inşallahhissettiğiniz bir şey var mı ?
Allah hayırlı etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallahSayfa da çok denk geldim herkes 3.gün embriyosu tutar mı tutmaz kı diye defalarca sorulmuş bir çok arkadaşımı okudm. 3.gün embriyosu pozitifi aldım kızlar. Ümitsiz olmayınAllah isteyen herkese nasip etsin
Bence kaç günlük olduğunu bu kadar kasmayın benım yaşım 25 polikıstık overım var doğal yolla gebelıgı zorlaştırıyor ve bu benım 3 .defa tranferım ılk özelde tedaviye başladık ve 5.gün emrıyosundan 6 tane emrıyom oluştu 3 ,3dondurdular ılk tranferımde ıkı emrıyo transfer edıldı tuttu çok şükür ama malasef 5 aylıken erken doğum yaptım kaybettım 5 ay sonra tekrar denedım çift emrıyo 5 gün emrıyosu tutmadı ve özelde emrıyom kalmadı devlet hastanesınde başladım tedavıye devlet hastanesı 3 gün olarak dondurdu hepsini sistem öyleymiş sımdı tranferım 10 gunundeyım sonuç ne olur bilmem ama kaçıncı gün olduğu önemli degıl Allah nasıp edecek olursa hiç yoktan var eder benım 5gün 3gün önemli değil yani hayırlısını saglıklısını versin insallah zorlu bır süreç kolay degıl hepımız ıcınAllah hayırlı etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallahbenim amh düşük bir tane 3.gün dondurulan embriyom var çok duygulandım bana da umut oldunuz
![]()
İnşallah pozitifi görürsünüz. Allah yardımcınız olsun.Allah hayırlı etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallahbenim amh düşük bir tane 3.gün dondurulan embriyom var çok duygulandım bana da umut oldunuz
![]()
Teşekkür ederim. Ben idrar testini dayanamayıp 9.günden başladım. Ama kan testini doktorun dediği 12.günde yaptırdım.Hayırlı olsun Sağlıklı bı sekılde kucağına alırsın ınsallah Kaçıcın gun test yaptın acaba
Çok teşekkür ederim. Umarım siz de pozitif sonuç alırsınız hemen. Benim de 2 tane embriyo konuldu ikisi de 3.gün. Sanırım teki tuttu ama. henüz net değil. Yarın 2.kan testini olacağım. umarım beklenen artış gerçekleşir.Yaaa çook güzel haberlerben de ayın 14ünde 3. Gün 2 tane embriyo transferi oldum bugün T+7.günüm.
Malesef ben de çok direttim ama transfer günü sayılmıyormuş :)) ertesi gün 1.gün olarak başlıyorBende ayın 12 de transfer oldum transfer günü sayılıyormu acaba
Ben 8.gün kan verdim erkenmı verdim acabaMalesef ben de çok direttim ama transfer günü sayılmıyormuş :)) ertesi gün 1.gün olarak başlıyor
Ben ilk idrar testimi 10.gün verdim. 8. gün biraz erken olmuş. Negatif görürseniz sakın moralinizi bozmayın HCG genelde 9.10.günde yükselmeye başlıyormuş.Ben 8.gün kan verdim erkenmı verdim acaba
Morelım çok bozuldu negatıf gördüm sımdı 24 bekleyecem testi günümde yapacamBen ilk idrar testimi 10.gün verdim. 8. gün biraz erken olmuş. Negatif görürseniz sakın moralinizi bozmayın HCG genelde 9.10.günde yükselmeye başlıyormuş.
Bencede bekleyin. Daha çok yeni. Moralinizi bozmayın sakın. bazı durumlarda 2 saat bile farkediyorMorelım çok bozuldu negatıf gördüm sımdı 24 bekleyecem testi günümde yapacam
Teşekkür ederim çok mutlu oldum rahatlattınız benı Allah isteyen herkese versinBencede bekleyin. Daha çok yeni. Moralinizi bozmayın sakın. bazı durumlarda 2 saat bile farkediyor
Amin inşallah. isteyen herkes çocuk sahibi olsun inşallah :)Teşekkür ederim çok mutlu oldum rahatlattınız benı Allah isteyen herkese versin
Merhaba ben de ayın 14üne 3.gün çift embriyo transferi oldumYaaa çook güzel haberlerben de ayın 14ünde 3. Gün 2 tane embriyo transferi oldum bugün T+7.günüm.
İnşalllahevet evet ikiside 3.gün
Aaaa yani üçüz müCanım selam daha önce konuşmuştuk seninle. Bugün hayatımın şokunu yaşadım. Sabah kanamam oldu doktora gittim korkuyla. Ve iki kese, bir kesenin içinde de iki bebek olduğunu öğrendim. Ne hissedeceğimi bilmiyorum şaşkınlık içindeyim