3.gün embriyo 3+9.gun >5.00 çıktı

yagmurrcan

🌈o вeвeĸ вυ eve gireceĸ👣
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2024
199
78
13
3.gün embriyosu bugün 3+9 bu sabah 8de kan verdim 12 günlük oluyor 2eylulde kan vermem gerekti ama dayanamadım bugün verdim negatif gözüküyor acaba benim gibi olup 2gun sonra kanda yükselen oldumu çok iyi embriyo idi benim gibi olan varmi hala umut varmi 2gun sonra artarmi

Yalniz >. 5 negatif demek değil ki. 5 ten büyük demek sonucu ss alıp atar misin[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

.
Yalniz >. 5 negatif demek değil ki. 5 ten büyük demek sonucu ss alıp atar misin
[/QUOTE][/QUOTE]
[/QUOTE]
Ben yanlış yazmışım <5 yaziyor geç tutunma olduğunuza sanmıyorum laboratuvar neden tam sayı yazmadı onuda anlamadım 4mu 3mu 2 mi yoksa 0 mi nedir bilmiyorum salı günü test günüm 2gun sonra yükseleceğini düşünmüyorum deli gibi ağladım zaten para yok umut giti emek hep boşa gitti hakkımda hayırlısı buymuş demekki doktor yarın arayacak ben yine içimdeki vicdanen ilaçlarımi bırakamadım cvplqdigin için teşekkür ederim

Heveslendirmek istemem hayal kırıklığı olmasın diye ama bence 3 gün emriyosu için çok erken yapmışsınız ben 5 gün emriyosu ile hep.9 gün yapın denildi hastane tarafından tabi dayanamayip 7 günü yapmıştım 37 lerle öğrenmiştim 5 gün Emriyolarini bir ihtimal siz 2 sinde birdaha kan verin bence

Ah canım hayal kırıklığı birdaha bukdar yaşayamam sanırım tutunma çoktan tutunurdu 12gunluk embriyo ümidim yok yapabilcek durumda yok senin adına çok sevindim buarada bu yolda olan tüm anne adaylarının Rabbım yavrularına kavuştursun yarın doktor arayacakmis muhtemelen oda salı sen yine baktir diycek net olması için salı günü 3+11 oluyor ben baktırdım 3+9 arada 2gun oynuyor sadece %2 oranla belki geç tutunma olabilir oda beni bulmaz zaten

Canım sen yinede de baktır bence benim de bu gebelikten önce kimyasal gebelik yaşadım 10. Gün sonucum 8 çıktı 2 gün sonra 13 .
Kimyasal gebelik olmuştu .
Ama doktorum 8 -12 değerle doğumu olan hastam oldu demişti 2 tane .
2. Değerin katlaması önemli diyordu .
Belli olmaz sen yinede baktır.

Sağol canım salı günü mecbur baktircam prosedür böle ilaçları bile vicdanen bırakamadım Ama sonra hayatıma devam edicem 1senedir yorulduk taktiri ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…