• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyo 7. Günde günde kan sonucu lütfen bakın

Kesinlikle erken yaptırmışsınız. Ben 8. ve 9. günlerde idrar testi yapmıştım negatifti. 11. Gün kanda 17 çıktı. Aynı gün idrar testi de yapmıştım çok çok silik çıkmıştı. Yani demem o ki 9. gün veya 10. gün kan testi verseydim kesin negatif çıkardı.
Gerçekten mi içimi birazda olsa rahatlattınız Allah sizden razı olsun ne olur babada dua edin çok ağır geliyo bu yük artık bana Rabbim hepimizin yükünü sevince çevirsin inşallah

İki defa transfer oldum tutmadı 3. Denememde döllenme olmadı eşim azospremi yese ile soerm bulundu spermler iyi olmadığı içinde yumurtayı döllemedi işte bu defa döllendi 3. Güne geldi taze transfer yapıldı direk hiç işlem yapılmadı çünkü doktorumda ümitsizdi bilmiyorum ne yapıcağımı
Tedaviyi nerede oluyorsunuz sıkıntı eşiniz demi peki

IMG_7798.webp

Eklentiler

• 246F8D63-D989-4558-9F6B-BFE7C739ECA4.webp
    246F8D63-D989-4558-9F6B-BFE7C739ECA4.webp
    35 KB · Görüntüleme: 16
Gerçekten mi içimi birazda olsa rahatlattınız Allah sizden razı olsun ne olur babada dua edin çok ağır geliyo bu yük artık bana Rabbim hepimizin yükünü sevince çevirsin inşallah
İnşallah darısı başınıza 🙏🙏 o kadar zor bir süreç ki çok yıpratıcı oluyor. Bende çok çektim bu konuda. Hatta benimde 4. denememdi ve yine olmadı diye nasıl ağladım anlatamam. İçin dışıma çıktı ağlamaktan. Sonra kan testlerimdeki artışları görünce ağlamalarım devam etti. En son kalp atışını duydum orda doktorun yanında salya sümük ağladım. Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bundan sonrası benim gibi mutluluktan ağlarsınız.

Kızlar 7. Günüm 1.50 çıktı 3. Gün embriyosu sizce sonuç değişir mi erken mi böyle olan varsa lütfen yazsın
Kesinlikle bu sonuç doğru olmaz 3. Gün embriyosu 7. Gün kanda çıkması çok mümkün değil o yüzden moralinizi bozmayın. Örnek vermek gerekirse benim 5. Gün embriyosu 7. Günde kanda 11 değeriyle öğrendim hamileliğimi yeni yükselmeye başlamıştı lütfen canınızı sıkmayın inşallah bebeğiniz sizinledir🙏🏻☺️

Kızlar 7. Günüm 1.50 çıktı 3. Gün embriyosu sizce sonuç değişir mi erken mi böyle olan varsa lütfen yazsın
3. Gun embriyosu 7. Gunde test yapılmaz doktorunuz söylemedi ya da hiç mi yorumlari okumadiniz . Yani sizin icin söyledim kendi kendinizin moralinizi bozuyorsunuz. 11. Gün verin kan testinizi 😊

İnşallah darısı başınıza 🙏🙏 o kadar zor bir süreç ki çok yıpratıcı oluyor. Bende çok çektim bu konuda. Hatta benimde 4. denememdi ve yine olmadı diye nasıl ağladım anlatamam. İçin dışıma çıktı ağlamaktan. Sonra kan testlerimdeki artışları görünce ağlamalarım devam etti. En son kalp atışını duydum orda doktorun yanında salya sümük ağladım. Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bundan sonrası benim gibi mutluluktan ağlarsınız.
Amin Allah razı olsun bende dünden beri sizin gibiyim inşallah iyi olur inşallah

Merhababenim şuan dördüncü tüp bebek denemem bülent traşta transfer taptım 18 kasımda 29 unda test yapacagım
Embriyo glue uygulandı gebelik aşısı uygulandı kasılma ignesi yapıldı vs
Enriyolarım iki adet ikiside 4. Gün embriyosu çok heycanlıyım beşinci günüm rabbim isteyeb herkese nasip etsin 🙏🙏🙏

Back
X