- Konu Sahibi seymasminkutlu
Bence bekleyin öyle verin kan bu kadar beklediniz dört beş gün daha bekleyin stres olmayın kan düşükse bu seferde yükselir mi diye stres yapacaksınızTeşékkürler bekleyeceğim.inşllh yani bekleyebilirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bekleyin öyle verin kan bu kadar beklediniz dört beş gün daha bekleyin stres olmayın kan düşükse bu seferde yükselir mi diye stres yapacaksınızTeşékkürler bekleyeceğim.inşllh yani bekleyebilirim![]()
Gözünüz aydın kesinlikle varrMerhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sankiinşllh hamileyimdir dua edin lütfen
Eki Görüntüle 3677239 Eki Görüntüle 3677240
HaklısınızBence bekleyin öyle verin kan bu kadar beklediniz dört beş gün daha bekleyin stres olmayın kan düşükse bu seferde yükselir mi diye stres yapacaksınız
Ayy cok sagolun hepimiz aynı süreçteyiz anlarsınız hem umut istiyoruz hem korkuyoruz 3.denemem çok yoruldum rabbim yüzümüzü güldürsün inşlhhGözünüz aydın kesinlikle varr![]()
Benim de 5. Denemede tuttu o silik çizgiyi gördüğümde çıldırmıştım ikna olamamıştım çünkü çizgiyi ben görüyordum bitek çok siliktiAyy cok sagolun hepimiz aynı süreçteyiz anlarsınız hem umut istiyoruz hem korkuyoruz 3.denemem çok yoruldum rabbim yüzümüzü güldürsün inşlhh![]()
Çok sağolun ağzınızdan bal damlıyorBenim de 5. Denemede tuttu o silik çizgiyi gördüğümde çıldırmıştım ikna olamamıştım çünkü çizgiyi ben görüyordum bitek çok siliktisizi çok iyi anlıyorum yaptığınız test markasıda predictor galiba bariz belli sizinki hayırlarla katlanarak artsın sonuçlarınız kucağınıza almak nasip olsun inşallah
![]()
Benim 3. Gün embriyosuysu 11. Gün kanda pozitifi gördüm kimyasal oldu ama geç çıkmıştı üzülmeyin bekleyinInsallah öyledir lnsallah erkendir sizin böyle olup sonradan pozitif olan bildiğiniz durumlar var mi kimse yaşamamış benim durumumu sanırım
Merhaba 11. Gün değeriniz kaç çıkmıştı.Benim 3. Gün embriyosuysu 11. Gün kanda pozitifi gördüm kimyasal oldu ama geç çıkmıştı üzülmeyin bekleyin
Düşüktü 17 gibi bişeydi oradan kimyasal olduğunu anlamıştıkMerhaba 11. Gün değeriniz kaç çıkmıştı.
Rabbim bağışlasın inşallah birşey sormak istiyorum bu 8 günlük süreçte bi belirtiniz oldumu yerleşme kanaması mesela kas ağrısınyada başka herhamgi birşeyMerhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sankiinşllh hamileyimdir dua edin lütfen
Eki Görüntüle 3677239 Eki Görüntüle 3677240
Merhaba rabbim güzel haberler veriri hepimize inşallah bu zamanda bi belirtiniz oldumu yerleşme kanaması yada kaşık ağrısı falan oldumuKesinlikle bu sonuç doğru olmaz 3. Gün embriyosu 7. Gün kanda çıkması çok mümkün değil o yüzden moralinizi bozmayın. Örnek vermek gerekirse benim 5. Gün embriyosu 7. Günde kanda 11 değeriyle öğrendim hamileliğimi yeni yükselmeye başlamıştı lütfen canınızı sıkmayın inşallah bebeğiniz sizinledir![]()
Benimde 7.5 çıktıDüşüktü 17 gibi bişeydi oradan kimyasal olduğunu anlamıştık
Merhaba bunsüreçte bi belirtiniz oldumu yerleşme kanaması yada herhangi başka birşeyBenim 3. Gün embriyosuysu 11. Gün kanda pozitifi gördüm kimyasal oldu ama geç çıkmıştı üzülmeyin bekleyin
Ben de korkmuştum 2. Ye verirken. Çok iyi anlıyorum seni Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok zaten olmayacaksa da başka çare yok önüne bakacaksın canım Kaçıncı deneme bu.Benimde 7.5 çıktıyarın tekrar kan vericem ama korkuyorum
![]()
Hayır hiçbişet olmadı o sebeple ben belirti vs aramıyorum sizde aramayın ilaçlar yeteri kadar ağrı yapıyor zatenMerhaba bunsüreçte bi belirtiniz oldumu yerleşme kanaması yada herhangi başka birşey
Aynen hem kan iğnesi hem kalça iğnesi beni benden alıyor fazlasıyla umarımHayır hiçbişet olmadı o sebeple ben belirti vs aramıyorum sizde aramayın ilaçlar yeteri kadar ağrı yapıyor zaten
2. Deneme buBen de korkmuştum 2. Ye verirken. Çok iyi anlıyorum seni Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok zaten olmayacaksa da başka çare yok önüne bakacaksın canım Kaçıncı deneme bu.
Çok haklısın insanız üzülüyoruz dayanamıyoruz napalım olmadıktan sonra olmuyor benim bu 4. Transferim2. Deneme builk denemede tutunmuştu 8. Haftada kalbi durdu yavrumun
olacakla geleceğe çare yok ama üzülmemek elde değil
Amin cnm sağol.kasıkta bıçak saplanması ve ayaklarım çok üşüyordu.Ama kasık ağrım snra geçti.Rabbim bağışlasın inşallah birşey sormak istiyorum bu 8 günlük süreçte bi belirtiniz oldumu yerleşme kanaması mesela kas ağrısınyada başka herhamgi birşey
Siz tranfer oldunuz mu kaçıncı gün inşaallah mutlu haberi en yakında alırız ve sağlıkla ilerler kucağımıza alırızÇok haklısın insanız üzülüyoruz dayanamıyoruz napalım olmadıktan sonra olmuyor benim bu 4. Transferim