• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyo 7. Günde günde kan sonucu lütfen bakın

Ayy cok sagolun hepimiz aynı süreçteyiz anlarsınız hem umut istiyoruz hem korkuyoruz 3.denemem çok yoruldum rabbim yüzümüzü güldürsün inşlhh🤲
Benim de 5. Denemede tuttu o silik çizgiyi gördüğümde çıldırmıştım ikna olamamıştım çünkü çizgiyi ben görüyordum bitek çok silikti 🥲sizi çok iyi anlıyorum yaptığınız test markasıda predictor galiba bariz belli sizinki hayırlarla katlanarak artsın sonuçlarınız kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻😊😊

Benim de 5. Denemede tuttu o silik çizgiyi gördüğümde çıldırmıştım ikna olamamıştım çünkü çizgiyi ben görüyordum bitek çok silikti 🥲sizi çok iyi anlıyorum yaptığınız test markasıda predictor galiba bariz belli sizinki hayırlarla katlanarak artsın sonuçlarınız kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻😊😊
Çok sağolun ağzınızdan bal damlıyor🙏evet prodictor marka....siz bebişinizi kucağınıza aldınız mı

Kesinlikle bu sonuç doğru olmaz 3. Gün embriyosu 7. Gün kanda çıkması çok mümkün değil o yüzden moralinizi bozmayın. Örnek vermek gerekirse benim 5. Gün embriyosu 7. Günde kanda 11 değeriyle öğrendim hamileliğimi yeni yükselmeye başlamıştı lütfen canınızı sıkmayın inşallah bebeğiniz sizinledir🙏🏻☺️
Merhaba rabbim güzel haberler veriri hepimize inşallah bu zamanda bi belirtiniz oldumu yerleşme kanaması yada kaşık ağrısı falan oldumu

Ben de korkmuştum 2. Ye verirken. Çok iyi anlıyorum seni Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok zaten olmayacaksa da başka çare yok önüne bakacaksın canım Kaçıncı deneme bu.
2. Deneme bu 😔 ilk denemede tutunmuştu 8. Haftada kalbi durdu yavrumun 😢 olacakla geleceğe çare yok ama üzülmemek elde değil

Back
X