- 8 Haziran 2020
- 669
- 244
- 103
- 27
- Konu Sahibi seymasminkutlu
Hadi inşallah güzel sonuçlat olsun haber ver canım dua ediyorum senin içinMerhaba verdim sonuç bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah güzel sonuçlat olsun haber ver canım dua ediyorum senin içinMerhaba verdim sonuç bekliyorum![]()
Allah razı olsunHadi inşallah güzel sonuçlat olsun haber ver canım dua ediyorum senin için
Yaa hakkında hayırlısı olsun canım benim tesellisi yok bişey diyemiyorum Allahım içini ferahlatsınAllah razı olsunama Olmadı 6.4 çıkmış kimyasal gebelik dedi
Hayırlı olsun canım tabi ki yükselmeye ihtimali var 2 gün sonrayı beklicez kötü düşünmek yokMerhaba arkadaşlar,transfer 9.günüm betahcg 37.70 çıktı nasıl düşük ama yükselme ihtimali var değil mi
Tüp bebek sonrası beta hcg
Çok erken yapmışsınz 7. Gün sayılmaz mı gelişime göre beşinci gün kabul edilir zaten o yüzden de test gününü ileri verirler 3. Gün embriyosunda ve testte çıkması imkansiz gibi birşey 10. Gün yapsam eğer anca o zaman 7. Gün yapmış gibi sayabilirsin stres yapmaKızlar 7. Günüm 1.50 çıktı 3. Gün embriyosu sizce sonuç değişir mi erken mi böyle olan varsa lütfen yazsın
Teşekkür ederim inşallah yükselir dua edin olur muÇok erken yapmışsınz 7. Gün sayılmaz mı gelişime göre beşinci gün kabul edilir zaten o yüzden de test gününü ileri verirler 3. Gün embriyosunda ve testte çıkması imkansiz gibi birşey 10. Gün yapsam eğer anca o zaman 7. Gün yapmış gibi sayabilirsin stres yapma
Tabiki ederim Allah'ım en güzelini hayırlar nasip etsin kimse yorulmasin bu süreçteTeşekkür ederim inşallah yükselir dua edin olur mu
Maşallah bir günde bile iki katına yakın artmış sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz hayırlı olsun :)Arkadaşlar merhaba,9.gün dün betam 37 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 10.gün 61 çıktı...inşllh artış devam eder lütfen dua edin🕊
![]()
Allah razı olsun inşllh sağlıkla ilerler 1 yıldır sadece transfer için gidip geldim.bu 3.denemem allah benim ve uğraşan herkesin yüzünü güldürsünMaşallah bir günde bile iki katına yakın artmış sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz hayırlı olsun :)
Amiinnn inşallah ben de uğraşanlardanım mutluluğunuzu canı gönülden paylaşıyorum, emeklerimizin karşılığını alacağız İnşallah, hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.Allah razı olsun inşllh sağlıkla ilerler 1 yıldır sadece transfer için gidip geldim.bu 3.denemem allah benim ve uğraşan herkesin yüzünü güldürsün![]()
Sızın çift embriyo muyduArkadaşlar merhaba,9.gün dün betam 37 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 10.gün 61 çıktı...inşllh artış devam eder lütfen dua edin🕊
![]()
Benim oğlumda 3. Gün embriyosu ve 11. Gün bende 17 ile öğrenmiştim. İnşallah bu transferiniz pozitif olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Düşüktü 17 gibi bişeydi oradan kimyasal olduğunu anlamıştık
Evet çiftSızın çift embriyo muydu
Allah razı olsun aminBenim oğlumda 3. Gün embriyosu ve 11. Gün bende 17 ile öğrenmiştim. İnşallah bu transferiniz pozitif olur bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Öyle mi dersinizİkizler geliyor demek ki![]()
Bana öyle geldi. Bir günde 2 katı artmış. Şöyle de olabiliyor, ilk etapta ikiz tutuyor ve beta baya yüksek oluyor sonra birinin gelişimi devam etmiyor beta normal değerlerde gitmeye başlıyor. O yüzden bilemeyiz tabi ama şuan için öyle hissettim. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın en önemlisi o. Kese kontrolüne gittikten sonra beni etiketler misiniz. Merak ederim şimdi gerçekten ikiz mi diyeÖyle mi dersinizsağlıkla kucağıma alayım da rabbim den ne gelirse razıyım
Bana öyle geldi. Bir günde 2 katı artmış. Şöyle de olabiliyor, ilk etapta ikiz tutuyor ve beta baya yüksek oluyor sonra birinin gelişimi devam etmiyor beta normal değerlerde gitmeye başlıyor. O yüzden bilemeyiz tabi ama şuan için öyle hissettim. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın en önemlisi o. Kese kontrolüne gittikten sonra beni etiketler misiniz. Merak ederim şimdi gerçekten ikiz mi diye![]()