• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyo 7. Günde günde kan sonucu lütfen bakın

Kızlar 7. Günüm 1.50 çıktı 3. Gün embriyosu sizce sonuç değişir mi erken mi böyle olan varsa lütfen yazsın
Çok erken yapmışsınz 7. Gün sayılmaz mı gelişime göre beşinci gün kabul edilir zaten o yüzden de test gününü ileri verirler 3. Gün embriyosunda ve testte çıkması imkansiz gibi birşey 10. Gün yapsam eğer anca o zaman 7. Gün yapmış gibi sayabilirsin stres yapma

Çok erken yapmışsınz 7. Gün sayılmaz mı gelişime göre beşinci gün kabul edilir zaten o yüzden de test gününü ileri verirler 3. Gün embriyosunda ve testte çıkması imkansiz gibi birşey 10. Gün yapsam eğer anca o zaman 7. Gün yapmış gibi sayabilirsin stres yapma
Teşekkür ederim inşallah yükselir dua edin olur mu

Allah razı olsun inşllh sağlıkla ilerler 1 yıldır sadece transfer için gidip geldim.bu 3.denemem allah benim ve uğraşan herkesin yüzünü güldürsün🤲
Amiinnn inşallah ben de uğraşanlardanım mutluluğunuzu canı gönülden paylaşıyorum, emeklerimizin karşılığını alacağız İnşallah, hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.

Öyle mi dersiniz🥲🥲😍🧿🤲 sağlıkla kucağıma alayım da rabbim den ne gelirse razıyım
Bana öyle geldi. Bir günde 2 katı artmış. Şöyle de olabiliyor, ilk etapta ikiz tutuyor ve beta baya yüksek oluyor sonra birinin gelişimi devam etmiyor beta normal değerlerde gitmeye başlıyor. O yüzden bilemeyiz tabi ama şuan için öyle hissettim. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın en önemlisi o. Kese kontrolüne gittikten sonra beni etiketler misiniz. Merak ederim şimdi gerçekten ikiz mi diye 😂😂

Bana öyle geldi. Bir günde 2 katı artmış. Şöyle de olabiliyor, ilk etapta ikiz tutuyor ve beta baya yüksek oluyor sonra birinin gelişimi devam etmiyor beta normal değerlerde gitmeye başlıyor. O yüzden bilemeyiz tabi ama şuan için öyle hissettim. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın en önemlisi o. Kese kontrolüne gittikten sonra beni etiketler misiniz. Merak ederim şimdi gerçekten ikiz mi diye 😂😂
🤣🤣kese görme günü gelsin hayal gibi geliyor tabi etiketlerim.siz doğru görüyorsam bebeğinize kavuşmussunuz🧿

Back
X