Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 5.gün embriyosunda bile 6.günde pozitif görünmüyor çok erken yapmışsınHerkese merhaba,bu süreçte olan herkesin Allah yardımcısı olsun. Ben 3. Gün transferi oldum bugün transfer+6. Günüm. İdrar testim net şekilde negatif çıktı. Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?
Siteden ve chatgptden gördüğüm kadarıyla idrar testi silik vs çıkanlar oluyormuş. O yüzden bir denemek istedim ama moral bozukluğundan başka bir işe yaramadı malesef. Benim gibi olupta evladına kavuşan vardır belki diye bir umut buraya yazdımCanım 5.gün embriyosunda bile 6.günde pozitif görünmüyor çok erken yapmışsın
Bikaçgün daha sabır kuzumSiteden ve chatgptden gördüğüm kadarıyla idrar testi silik vs çıkanlar oluyormuş. O yüzden bir denemek istedim ama moral bozukluğundan başka bir işe yaramadı malesef. Benim gibi olupta evladına kavuşan vardır belki diye bir umut buraya yazdım![]()
Var tabi ki ,buralarda gezerken cok gördüm 10.günde negatif çıkıp kanda pozitif olan bile vardı, gec tutunma da olabiliyor ,3.gün embriyosu cok kucuk hemde ,hemen belli olmaz ,endise etmeyin ,insallah bebisiniz sizinledirSiteden ve chatgptden gördüğüm kadarıyla idrar testi silik vs çıkanlar oluyormuş. O yüzden bir denemek istedim ama moral bozukluğundan başka bir işe yaramadı malesef. Benim gibi olupta evladına kavuşan vardır belki diye bir umut buraya yazdım![]()
İnşallah çok teşekkür ederim bi nebze olsun birbirimize umut olmak çok iyi hissettiriyorVar tabi ki ,buralarda gezerken cok gördüm 10.günde negatif çıkıp kanda pozitif olan bile vardı, gec tutunma da olabiliyor ,3.gün embriyosu cok kucuk hemde ,hemen belli olmaz ,endise etmeyin ,insallah bebisiniz sizinledir![]()
Çok erken yapmışsın kuzumHerkese merhaba,bu süreçte olan herkesin Allah yardımcısı olsun. Ben 3. Gün transferi oldum bugün transfer+6. Günüm. İdrar testim net şekilde negatif çıktı. Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?
Acele etme canım sen de bekle beşinci gün müAy kızlar ben de cumartesi transfer oldum. Az önce evde test yaptım negatif çıktı![]()
Hayır bugün tam 1 hafta oldu. 3. Gün embriyosuAcele etme canım sen de bekle beşinci gün mü
Bir hafta olsun daha erken beş beşinci gün embriyosu olsa dediğin olur ama daha erken yani birkaç gün daha bekleyinHayır bugün tam 1 hafta oldu. 3. Gün embriyosu
3. Gun embriyosunun 7. Gun de testte cikmasi icin t+2 ya da3 te tutunmasi lazim. Daha blastokist asamasina bile gelmemis olur buyuk ihtimalle. T+5 te testte cikan 5. Gun embriyolari tutunmaya tam hazir olup hemencecik tutunan embriyolar. 3. Gun embriyosunun akibeti 9. 10. Gunlerde belli olur. Hic test yapmadiginizi varsayin bence. Umarim sonucunuz pozitif cikar ama suan cok erkenAy kızlar ben de cumartesi transfer oldum. Az önce evde test yaptım negatif çıktı![]()
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Umarım öyle olur. Pazartesi kan testi yaptıracağım.3. Gun embriyosunun 7. Gun de testte cikmasi icin t+2 ya da3 te tutunmasi lazim. Daha blastokist asamasina bile gelmemis olur buyuk ihtimalle. T+5 te testte cikan 5. Gun embriyolari tutunmaya tam hazir olup hemencecik tutunan embriyolar. 3. Gun embriyosunun akibeti 9. 10. Gunlerde belli olur. Hic test yapmadiginizi varsayin bence. Umarim sonucunuz pozitif cikar ama suan cok erken