3.gün embriyo transferi idrarda ne zaman çıkar

Hanımlar merhaba 24 eylülde 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum bugün idrar testi yaptım 6.gün negatif çıktı. Böyle olup pozitif olan varmı. Normalde test günüm 5 Ekim
9 gün yada 10 günden aşağı çıkmaz canım idrarda benim 5 gün embiyosuydu 7 günü idrarda silik olarak gördüm o yüzden kendini strese sokma erken yaparak testi inşallah vardır canım 🙏

Merhaba 1 ekimde 3.gün embriyosu iyi kalite 2 tane transfer oldum .transfer gününü saymazsak 4.gün normal kaset testte silik çizgi çıktı heyecanlandım bugün 6.gün kan verdim beta 0.85 çıktı morelim sıfır …hemşireyi atadım önce tutunmuş sonra gerilemiş olabilir dedi .test gününüz olan 13 ekimi bekleyin dedi .fikri olan var mı ?

Merhaba 1 ekimde 3.gün embriyosu iyi kalite 2 tane transfer oldum .transfer gününü saymazsak 4.gün normal kaset testte silik çizgi çıktı heyecanlandım bugün 6.gün kan verdim beta 0.85 çıktı morelim sıfır …hemşireyi atadım önce tutunmuş sonra gerilemiş olabilir dedi .test gününüz olan 13 ekimi bekleyin dedi .fikri olan var mı ?
3.gün embriyosu için testi erken yapmışsınız. Anca yerleşiyodur. 9-10. Gün anca çıkar. Acele etmeyin. Moralinizi bozmayın.

Sabah erken saatte mi yapmıştınız. Hiç sızı oldu mu
Sabah ilk uyandığımda ilk idrarla yapmıştım. Benim transfer sonrası 3.gün ve 11.gün kahverengi lekelenmem oldu. Birde 3.gün çok fazla sol kasık batması oldu. Ve test gününe kadar neredeyse devam etti. Sonra geçti. Sanırım tutunma batmasıydi.

Sabah erken saatte mi yapmıştınız. Hiç sızı oldu mu
Yok ilk idrarla yapmadım bugün yine erken gebelik olmayan sıradan bir kaset test yaptım bugün 8.gün çok hafif iyice bakınca görünen silik bir çizgi çıktı yine ama 6.gün 0.85 çıktığından artık güvenmiyorum ilaç etkisi olabilir

image.jpg
görünüyor mu bilemedim ama çok derinlerde 🙄

Yok ilk idrarla yapmadım bugün yine erken gebelik olmayan sıradan bir kaset test yaptım bugün 8.gün çok hafif iyice bakınca görünen silik bir çizgi çıktı yine ama 6.gün 0.85 çıktığından artık güvenmiyorum ilaç etkisi olabilir
Merhaba taze transfer mı olmustunuz siz?

Aynen taze 3.gün 2 tane ama güya biri 3.gün diğeri 4.gün gibi gelişim göstermişti 😞
Ama ilacın etkısı olmus olsaydı koyu renkte cıkardı bence siz bekleyın canınızı da sıkmayın 5. Gun embrıyosu 6. Gunde erken gebelık testınde cıkmıstı benım, ama 3. Gun embrıyosu cok sonradan kendını gosterır hıc ama hıc stres olmayın dua edın inanın🌸

Ama ilacın etkısı olmus olsaydı koyu renkte cıkardı bence siz bekleyın canınızı da sıkmayın 5. Gun embrıyosu 6. Gunde erken gebelık testınde cıkmıstı benım, ama 3. Gun embrıyosu cok sonradan kendını gosterır hıc ama hıc stres olmayın dua edın inanın🌸
Ay ne iyi geldi …koşup erken gebelik aldım hemen yaptım test bozuk çıktı 🙄rabbim bekle diyor demek ki

X