Evet yarın kan testi verecem sabah inşallah yüksek çıkar hamileyimdir lütfen dua edermisnizİdrar testi boşuna stresten başka bişey değil ya, yarın test günün ise bekle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yarın kan testi verecem sabah inşallah yüksek çıkar hamileyimdir lütfen dua edermisnizİdrar testi boşuna stresten başka bişey değil ya, yarın test günün ise bekle
Edeceğim tatlım Allah yar ve yardımcın olsunEvet yarın kan testi verecem sabah inşallah yüksek çıkar hamileyimdir lütfen dua edermisniz
Allah'ım senden razı olsun inşaallah yarın sana güzel haber veririm insaAllah okadar bekledim ki öyle istedim ki. Bu duygu bu his başka birsey inşallah bende birgün anne olurumEdeceğim tatlım Allah yar ve yardımcın olsun![]()
İnşallah hayırlısı ise sağlıkla arkadaşımAllah'ım senden razı olsun inşaallah yarın sana güzel haber veririm insaAllah okadar bekledim ki öyle istedim ki. Bu duygu bu his başka birsey inşallah bende birgün anne olurum
Amin canım çok güzel ilerlemişşsin sonucu bekliyoruzzzMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim bebeğimiz olmayınca Ocak ayı itibariyle bizde Çamlıca medicanada tüp bebeğe karar verdik 2 ocakta regl oldum 3 ocakta tedaviye başladık gonal f ile başka bir enjeksiyon verdi doktorum ilaçları kendi hazırladı bana kolaylık olsun İçin Allah razı olsun ilaç tedariğinden hazırlığına hatta ilk iğnemi ve transferimi dualarla yapışlarına kadar çok güzel geçti elhamdulillahsonra 2 şer gün aralıklarla muayeneye çağırdılar toplamda 3 kez gittim her gidişimde yumurta takibim yapıldı ona göre ilaç dozum ayarlandı 12 ml ile 18 ml arası toplamda 7 yumurtam oluştu 13 ocakta çatlatma iğnesi yaptım verilen saatte 14 ocakta opu yapıldı 5 yumurta toplandı sonra 4 e düştü sonra 3 ü Döllendi 17 Ocak pazartesi A kalite 2 adet 3. Gün embriyo transferi yapıldı çok şükür şuan transferin 5. Günündeyim 29 ocakta kan tahlili vereceğim birde 22 ocakta ve 27 ocakta iğne vurulacağım kullandığım ilaçlar coraspirin duphaston ve estrofem sabırla büyük bi heyecanla hayırlı sonucu bekliyoruz sizler gibi rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı salih ve Saliha evlatlar nasip eylesin hepimiz güzel haberler alalım burada
![]()
Canım o vurulacağım dediğin iğneler hangileri?Ben daha önce kan tahlili vermeden hiç öyle bir iğne vurulmamıştım.O iğnelerin ne işe yaradığını veya neden yapıldığını öğrenebilir misin?Çok teşekkürlerMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 3 yıllık evliyim bebeğimiz olmayınca Ocak ayı itibariyle bizde Çamlıca medicanada tüp bebeğe karar verdik 2 ocakta regl oldum 3 ocakta tedaviye başladık gonal f ile başka bir enjeksiyon verdi doktorum ilaçları kendi hazırladı bana kolaylık olsun İçin Allah razı olsun ilaç tedariğinden hazırlığına hatta ilk iğnemi ve transferimi dualarla yapışlarına kadar çok güzel geçti elhamdulillahsonra 2 şer gün aralıklarla muayeneye çağırdılar toplamda 3 kez gittim her gidişimde yumurta takibim yapıldı ona göre ilaç dozum ayarlandı 12 ml ile 18 ml arası toplamda 7 yumurtam oluştu 13 ocakta çatlatma iğnesi yaptım verilen saatte 14 ocakta opu yapıldı 5 yumurta toplandı sonra 4 e düştü sonra 3 ü Döllendi 17 Ocak pazartesi A kalite 2 adet 3. Gün embriyo transferi yapıldı çok şükür şuan transferin 5. Günündeyim 29 ocakta kan tahlili vereceğim birde 22 ocakta ve 27 ocakta iğne vurulacağım kullandığım ilaçlar coraspirin duphaston ve estrofem sabırla büyük bi heyecanla hayırlı sonucu bekliyoruz sizler gibi rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı salih ve Saliha evlatlar nasip eylesin hepimiz güzel haberler alalım burada
![]()
Kasıklarda hıc agrı hıssettın mı3.gündü canım :) 10.gün 216 çıktı.9.günde olsa genelde sonuç doğru oluyor gördüğüm kadarıyla burda.ama gününde kan verip baya düşük çıkıp hamile olanı da gördüm.hayırlısı inşallah